Brynäs IF

713024 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2004858

Sv: Färjestad BK - Brynäs IF 2019-11-14
spolaisen: Tycker det är ganska otroligt att man hela tiden pekar ut allsvenskarna som syndabockarna. Lindelöf har knappt spelat någonting och Zetterberg var mest på läktaren eller i tredjekedjan. Man bör nog höja blicken.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestad BK - Brynäs IF 2019-11-14
Lemp:
”Tycker det är ganska otroligt att man hela tiden pekar ut allsvenskarna som syndabockarna.”

Nä, håller med, rent generellt i Brynäs anser jag att problemet ligger högre upp, över tränarna och spelarna.
Men om jag har fel, så skulle det inte bli sämre av att värva absoluta spetsspelare och stoppa in en extra ”motivationstränare” som har pedagogiska förmågan att förmedla spelidé och sätta gränser, om det nu är där det brister. Magnus behöver inte fråntas huvudtränaransvaret bara för vissa egenskaper delegeras på bättre lämpad ass.tränare.

Att dutta och byta enskilda spelare behöver inte ens förbättra något (om inte sämst bort bakifrån och spets till framtill).
Kommentera

Sv: Färjestad BK - Brynäs IF 2019-11-14
Lemp:
Peka ut, ja precis peka ut..............Ett hockeylag har ett visst antal spelare, mumerären..OM Brynäs i numerären har ett antal spelare från allsvenskan så ryms inte några spelare från någon annan liga...............eller?????

Allsvenskarna är för lätta...........

Första målet som Färjestad fabricerade igår låg Ryno bakom, då den majestätiska Ryno 98 kilo, gick in efter tacklingen från Kilström på färjestadare, Ryno hämtade pucken vid sargen och kortpassade till kompis som i sin tur levererade pucken mot brynäsmålet, där två färjestadsspelare tävlade om vem av dem som skulle sätta trissan.......i mål och 1-1 var ett faktum.
Tvåan från färjestad sattes av 91 kilo Rydahl, från slottet, utan attack av någon "lätt" brynäsare 47 och relativt tung nr 5.
Kommentera

Sv: Färjestad BK - Brynäs IF 2019-11-14
Lemp: Det är ju det Sundqvist-Molin tvingats göra ju. "Höja blicken". Över Lindelöf och försökt med alternativ. Som i och för sig inte gjort nån positiv skillnad direkt.
Kommentera

Sv: Färjestad BK - Brynäs IF 2019-11-14
Lemp: Nja ingen har väl skylt Brynäs kräftgång på Lindelöf och Zetterberg men de håller ju inte SHL klass och har därav hamnat i skottgluggen.

Skall vi höja blicken så har vi en av seriens sämsta förstakedjor vilket faktiskt sänker vårt lag i jämna matcher genom sin brist på produktion framåt. Alltså Rödin och Scott är ju inte alls dominanta utan de är snarare på nivå med spelarna i övriga lags andrafemmor tyvärr. Rödin är en massiv flopp tycker jag och han tar ju inte alls för sig och utmanar.
Kommentera