Brynäs IF

711080 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2005732

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 2019-11-16
Chris11: Skulle nog hellre ta Boqvist i en annan kedja för att försöka bygga två spetsiga kedjor. Tycker Rödin och Scott har gjort en bra säsong rent spelmässigt, men saknas lite i målproduktionen. I stort sett alla offensiva spelares poängproduktion har blivit "lidande" av det dåliga PP-spelet, även om de ju är huvudansvariga för att det har blivit så.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 2019-11-16
Peja:
Håller med om att vi BEHöVER 2 presterade linor,
Rödin ligger bra till poängmässigt (39 om genomsnittet fortsätter) men på tok för lite mål utifrån hur han gjort sina förr. Scott ligger sämre till poängmässigt (27) men bättre fördelat mål/ass. Så där finns mer att önska från båda (mer poäng% mål resp mer poäng) Det är ju tydligt att rödin och scott inte får ut vad man värvat dem för.

Vi måste ju börja rätta till framifrån med 3 spelare som kan hålla spelet i hög hastighet.
Att sätta in en som har svårt att hänga med i 1sta och sedan sätta den som kan komplettera 1sta i 2dra lina som saktar ner honom (ffa Boqvist som,iaf i fjol, var passninglöggaren)

Skulle det vara melodin borde målskyttarna placeras i 3dje för att få spelutrymme mot sämre motstånd än i 1sta/2dra men slippa tuffa spelet från brunkarna.

Men sen måste 2dra höjas också, vilket du också antydde. Men inte genom att ta spets från 1sta. Framförallt inte Boqvist som inte pangar mål från alla konstiga håll - som tex en palushaj gjorde, och som kunde göra det lite själv.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 2019-11-16
Peja: Kan som Chris säger absolut tänka mig att se Boqvist i första, men håller även med dig ang att försöka bygga två spetsiga.
Nu är väl inte Molin testad med Rödin och Scott väl? Den kedjan har dock fungerat bra med Mannberg(Desch)-Sallinen och Molin.
Men hade varit otroligt spännande att se Molin med Rödin och Scott! Tror vi skulle kunna ha en riktigt fin förstalina där.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 2019-11-16
Efter drygt 20 omgångar inser man att snart är serien halvvägs. Och om man ser tabellen och lagens trender så vet jag att ni kommer klättra. Jag är försiktigt optimistisk till att det kommer gå hyfsat bra för BIF i år.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 2019-11-16
Peja: Hur ställer vi upp om Boken kommer hem?
Molin-Scott-Rödin
Boqvist-Ölund-Danielsson
Brodecki-Sallinen-Mannberg
Deschenau-Blomqvist-Rohdin

Känns dumt att sätta deschenau i fjärde, samtidigt så förtjänar ju Mannberg istid högre upp. Oj vilket lyxproblem Magnus skulle få OM Boken vänder hem
Kommentera