Brynäs IF

714008 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2013813

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: CHL och landslaget sabbar mycket förstås.
Förövrigt finner jag NHL underhållande med det är svårt att känna engagemang när inte Brynäs lirar där, jag menar sport blir bättre när man hejar på någon liksom.
För mig är en match med Brynäs alltid det bästa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: Självklart är en match med Brynäs det bästa. Problemet är ju att de fan aldrig lirar. Hinner se mina NHL-favoriter Buffalo två-tre ggr mellan varje Brynäsmatch känns det som. Den absolut enda anledningen till att jag följer SHL är Brynäs, annars är ligan totalt ointressant (ser inte många minuter av slutspelet när inte vi är med exempelvis).

Matchtiderna är för mig personligen inga problem, är en nattuggla. Sedan finns ju repriser.

Hela produkten SHL känns i mitt tycke urvattnad, och Cmores torra studio och kommentatorer (med några få undantag) gör inte saken bättre. Även om det hemska spelschemat är den största boven i dramat.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Jag följer Anaheim sedan Silfverberg började spela där. Är inte alls lika känslomässigt involverad i dem som jag är med Brynäs men ju längre tid det går desto större blir supporterskapet. Skulle t ex fortsätta hålla på Anaheim även om Silfverberg blev trejdad. Det hade jag nog inte sagt för 3-4 år sedan.

Men om du har någon spelare i NHL som du gillar lite extra kan du ju följa det laget. Blir lättare att engagera sig i NHL då kan jag tänka mig.
Kommentera