Brynäs IF

712978 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2013963

Sv: A propósito de nada
ellis: Nä, jag har ingen koll öht.
Och det är därför som jag heller inte sitter hemma i soffan och tror mig kunna avgöra hur passiva eller aktiva ansvariga är eller har varit när det ex gäller att hitta en ersättare för Boken.
Om du sen inbillar dig själv och andra att du som oinsatt kan avgöra en sån sak från din hemmasoffa, så får du väl göra det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Det är felaktigt det du skriver Huge att vi alla är oinsatta.
De flesta av oss här inne vet om att marknaden är död vid denna tidpunkten på året och att det i det närmaste skulle bli omöjligt att hitta en ersättare för Boqvist nu.
Detta har yrkesmän och historien lärt oss så att säga att vi är helt oinsatta är direkt felaktigt.
Det finns även de skribenter som har skrivit detta tidigare här inne på forumet så att du inte har koll på den saken är häpnadsväckande.
Det är därför jag är av den åsikten att det inte skulle väntas på en spelare som tillhör ett annat lag Boqvist tillhörde New Jersey i Juli,Augusti och gör så även idag.

Därför står vi där vi står och idag utan en fungerande förstakedja på en hedrande tioende plats som kan ta oss till kvarten problemet är som varken du eller yrkesmännen i Brynäs vägrar inse det är att vi är en långtidsskada på fel spelare ifrån att hamna i Allsvenskan förra året räddades vi av det faktum att vi hade sju poäng mer än i år och en buffert neråt när Kjellman gick sönder.

Alla vet att skador kommer under en säsong det har historien visat att då återigen ställa upp ett lagbygge helt utan bredd vad gäller toppspelare är enligt mig inte ett så proffsigt agerande av yrkesmännen.
Kommentera