Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2013968

Sv: A propósito de nada
Huge: Det är felaktigt det du skriver Huge att vi alla är oinsatta.
De flesta av oss här inne vet om att marknaden är död vid denna tidpunkten på året och att det i det närmaste skulle bli omöjligt att hitta en ersättare för Boqvist nu.
Detta har yrkesmän och historien lärt oss så att säga att vi är helt oinsatta är direkt felaktigt.
Det finns även de skribenter som har skrivit detta tidigare här inne på forumet så att du inte har koll på den saken är häpnadsväckande.
Det är därför jag är av den åsikten att det inte skulle väntas på en spelare som tillhör ett annat lag Boqvist tillhörde New Jersey i Juli,Augusti och gör så även idag.

Därför står vi där vi står och idag utan en fungerande förstakedja på en hedrande tioende plats som kan ta oss till kvarten problemet är som varken du eller yrkesmännen i Brynäs vägrar inse det är att vi är en långtidsskada på fel spelare ifrån att hamna i Allsvenskan förra året räddades vi av det faktum att vi hade sju poäng mer än i år och en buffert neråt när Kjellman gick sönder.

Alla vet att skador kommer under en säsong det har historien visat att då återigen ställa upp ett lagbygge helt utan bredd vad gäller toppspelare är enligt mig inte ett så proffsigt agerande av yrkesmännen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Makita: "Det är felaktigt det du skriver Huge att vi alla är oinsatta."

Jaså, det är felaktigt tycker du?
Ja, men då kan väl du eller nån annan insatt berätta för oss övriga oinsatta härinne hur spelarmarknaden ser ut just nu. Vilka spelare som Sundlöv har fått rekommendationer på från diverse agenter, vilka som Sundlöv anser vara intressanta, vilka som vill komma hit, hur mkt dom kostar osv osv.
Så att vi alla kan försöka bilda oss en uppfattning om vad vi tror skulle vara en bra värvning utifrån omständigheterna med en tunn spelarmarknad.
Om du eller nån annan som påstår sig vara insatt så måste ni väl kunna presentera ovanstående för oss oinsatta, eller?
Bara för dig eller nån annan insatt att börja redogöra för ovanstående, vi väntar otåligt på att se vad du/ni har att redovisa.

"De flesta av oss här inne vet om att marknaden är död vid denna tidpunkten på året och att det i det närmaste skulle bli omöjligt att hitta en ersättare för Boqvist nu."

Ja, och?
Det är väl inte detsamma som att vara insatt i vad Sundlöv och Dackell för dagen har att jobba med i värvningsväg på en tunn marknad?
Jag tror nog att samtliga här inne är insatta i hur marknaden ser ut idag: den är tunn på kvalificerade spelare i klass med Boken.
Kommentera