Brynäs IF

714010 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2015433

Sv: A propósito de nada
Jag kan också konstatera, liksom många andra redan gjort i detta forum, att Brynäs har övergett sitt spelsätt med att vara spelförande. Så mycket var Dackells ord värda som han var så noga att trycka på under hela våren och sommaren. Det räckte med att laget fick en tung start på serien för att man skulle överge hela det spelsystem som hela föreningen numera ska använda sig av.

Egentligen är jag inte ett dugg förvånad. Sunkan är i grunden en defensiv tränare. När det gick tungt var det såklart väldigt lätt för honom att återgå till det spel som alltid ”fungerar” för honom.

Problemet med allt detta är att Brynäs kommer stå på exakt samma ruta som för ett år sedan. Man har inte tagit sig en millimeter framåt. En TOTALT bortkastad säsong. Inför den här säsongen hade jag kunnat köpa om man återigen nått skrala resultat, så länge man såg en utveckling spelmässigt. Nu kommer det istället bli skrala resultat och så står man och stampar med samma destruktiva spel som förra säsongen.

Det minsta man kan begära är att man byter tränare till nästa säsong. Ett beslut man skulle tagit redan för ett år sedan, nu har vi istället tappat ett år på den treårsplan som Campese satt upp.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben:
Vi riskerar förlora två.

Sedan Dackells ord i våras:
”— Vi ska vara ett lag i toppen av tabellen år efter år. Jag förstår att många tittar på våra senaste säsonger och tycker att det bara är ord. Men nu har vi ett antal månader på oss fram till nästa säsong att ta det därifrån till handling – och det ska vi göra allt i vår makt för att lyckas med.”

Det här med att ”det bara är ord”,
ja är det något annat?
Vi ligger på samma plats som säsongen 18/19 slutade, de hade månader fram till nästa säsong som Dacke sa + några månader extra efter säsongen startade..
..sportdirektör’n verkar ganska maktlös!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: nästa år vill jag se Björn Hellqvist eller Dan Tangnes i båset.
Kommentera