Brynäs IF

713936 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2023843

Sv: A propósito de nada
Ska bli intressant nu och se vad Färjestad kommer hitta på på den tomma marknaden efter att Lindqvist blir borta resten av säsongen.
Sen ska tilläggas att folk säkert hellre skriver på för Färjestad än brynäs pga tabell osv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Samsung:
” FBK ger sig nu ut på forwardsjakt.
– Telefonerna går varma, både hos mig och "Totto" Rhodin (sportchef). Vi kommer att ta in en en ny forward. Om det blir en bredd eller topp återstår att se, säger general manager Peter Jakobsson”

Undrar hur temperaturen på sundlövs telefon känns?

Utifrån den tid sundlöv haft på sig att hitta rätt och vad fbk får på sig nu måste det vara totalt omöjligt för fbk att hitta rätt, men vi får se.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Samsung: Jo, det är nog svårt för Brynäs att vinna en dragkamp mot Färjestad, Luleå etc. Visst skulle man kanske kunna vinna budkriget genom att betala en överpris för en spelare, men då vet man också att den spelaren prioriterar pengarna högre än att kunna vinna något den här säsongen. Det är ett knepigt läge för Brynäs.

Sen säger ju Luleås värvning av en kille som inte spelat sen 2018 också något om marknaden. En meriterad spelare men snacka om chansning vad gäller form. Som Mrmadhawk är inne på kan en topplag som Luleå göra den chansningen men inte någon som slåss i de lägre regionerna av tabellen.

Skulle vara intressant att veta vad Cerveny gick på ifjol, han var ingen superstjärna, men min känsla var att han hade mycket mer i sig än vad han visade i Brynäs. Inte minst eftersom han ofta fick spela på fel position och i en sådär omgivning. Tror han hade gjort det bra med Rödin och Scott, men fattar samtidigt varför man inte behöll honom, särskilt om kostnaden var hög.
Kommentera