Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2024472

Sv: A propósito de nada
Molin har tagit över tillsammans med Holmqvist och vi hat tagit sju poäng vilket är väldigt bra. Bara för det innebär inte att Molin ska helt plötsligt hjälte förklaras och erbjudas huvudtränar rollen även nästa säsong.
Han vill vara kvar i föreningen och fortsätta hålla på med spelarutveckling som han brinner för. Blir han huvudtränare så finns det risk (inte minst i Brynäs) att vid ett antal förluster få kicken vilket skulle innebära slutet för Ove i föreningen där han redan vid ett tidigare tillfället fått sparken.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
lapad: Det blir ju nästan alltid en positiv effekt vid ett tränarbyte så det är nog bra att fortsätta kolla efter ny huvudtränare. Vi får hoppas Brynäs nu lärt sig läxan...
Minns att det blev ett jäkla uppsving när Sunkan kom in. Det avtog. Det blev misär.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
lapad: "Blir han huvudtränare så finns det risk (inte minst i Brynäs) att vid ett antal förluster få kicken vilket skulle innebära slutet för Ove i föreningen där han redan vid ett tidigare tillfället fått sparken."

Skulle så vara fallet så kan han ha kvar sin lön och ta spelarutvecklingstjänsten som legat på is eller varför inte sportdirektörsposten. Det hinns alltid plats för legender i Brynäs.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Från GD:s träningsblogg:
"Enligt Honken blir det inga förändringar mer än att Ingman kommer in i spel och Lundgren stannar hemma från Skellefteå. Men vi får se."
Kommentera