Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2028522

Sv: Malmö Redhawks - Brynäs IF 2020-01-28
Bifbenny: Fortfarande !! Finns förfan ingen spelare med klass som vill spela för Brynäs å solka ner sitt namn fullständigt. Bara inse att vi har den skit trupp vi har . Bara hålla alla tummar att Lif och Osk inte vaknar till liv dom sista 15 omgångarna . För annars blir det kval . 2 av lagen under kan garanterat passera oss . Å då är det godnatt .
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Malmö Redhawks - Brynäs IF 2020-01-28
Finns inte en chans att vi ska kunna få denna trupp att börja leverera. Det är är för dåligt bygge. Hur kan några enstaka segrar få LAGET att börja känna sig lite för bra och för viktiga så att man slutar leverera. Det är ett dåligt lagbygge. Lägg ner skiten efter den här fiasko säsongen. Det har gått för långt och intresset kommer inte kunna återfås för detta anrika märke det en gång var. Och en sak undra jag väldigt ofta. Hur har dessa ledare som spelat hockey hela deras liv hunnit blivit trygga och duktiga företagsledare under några sommar uppehåll. Rannsaka er själva och ställ era platser till förfogande och låt folk som kan hantera stora pengar och klarar av att göra ett bra och få chansen. Det måste finnas ngn stake i er också ni är inte bra för brynäs idag.
Kommentera

Sv: Malmö Redhawks - Brynäs IF 2020-01-28
Jan Grismöbel: Hoppas vi klarar av att hålla oss kvar i allsvenskan nästa år. För 32 lösa skott i bröstet på målvakten idag kommer aldrig hålla i våran nästa liga.
Kommentera