Brynäs IF

710649 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2028526

Sv: Malmö Redhawks - Brynäs IF 2020-01-28
Jan Grismöbel:

Så är det snacket tillbaka igen. Raljerandet över treårsplaner och målsättningar om framtida SM- guld.

Vad skulle han ha förmedlat? "Jag ser ingen chans till förbättring över överskådlig tid framåt. Vi kommer ha som mål att komma mellan 10:e till 12:e plats de närmaste tio åren".

Hade alla suttit nöjda och glada då nu?

Camper ska liksom jobba för att vår ekonomi förbättras, så att vi kan mäta oss ekonomiskt med de rikaste lagen. En första avstämning på det får vi ju se där i maj/juni, ifall vi håller oss kvar i SHL. Om vi t.ex. har råd med ökad spelarbudget till nästa säsong? Hur mycket ger det nya arenaavtalet? Med mera.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Malmö Redhawks - Brynäs IF 2020-01-28
Enaranger: Om en klubb med förutsättningar sätter ett mål om 4 guld på 10 år så köper jag det. Jag ser inga tecken på att Brynäs är en sån klubb. Varken när det gäller de ledare Campese rekryterat eller de spelare som skulle sjösätta år 1 i hans tioårsplan. Och det syns framförallt inte i historiken de senaste 40 åren. Men ge mej gärna en livlina eller ett hopp.
Kommentera

Sv: Malmö Redhawks - Brynäs IF 2020-01-28
Enaranger: Ja men inte fan ska han gå ut och babbla (närmast utlova) SM-guld i mängd i alla fall.
Kommentera

Sv: Malmö Redhawks - Brynäs IF 2020-01-28
Enaranger: Synd att laget går så jävla dåligt att våra framgångar utanför isen kommer i skymundan. Brynäs verkar ha gjort stora framsteg på marknadssidan med fler och större sponsorer, En bra start verkar rulla på på ett bra sätt, publiksnittet har ökat ordentligt osv.

Synd att INGET av detta påverkar spelet på isen. Det hårda jobbet är ingenting värt om vi åker ur. Dags att visa samma handlingskraft på isen som utanför. Jag tror det är läge att öppna plånboken lite extra inför slutspurten på serien.
Kommentera