Brynäs IF

710588 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2028683

Sv: Malmö Redhawks - Brynäs IF 2020-01-28
Mattson: Är mycket tveksam till att gå ut offentligt med ett mål på 4 guld på 10 år. Internt hos högsta ledningen kan man ha det målet men är ändå tveksam. Målet måste vara att vinna serien och sedan guld för varje säsong man spelar, och det målet gäller 100 år framåt men man tar ett år i taget, med början nuvarande år. När målet serievinst och guld är satt får man fundera över vad för tränare och spelare som behövs för att nå målet. Om man något år inte når målet får man analysera varför, är det spelarna, spelidén eller tränaren som behöver förändras?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Malmö Redhawks - Brynäs IF 2020-01-28
Asterix: I det läge Brynäs varit de senaste 40 åren, och med de förutsättningar man tycks ha, hade det räckt med målet att etablera oss som topplag inom en 5-årsperiod. Lagom vagt och tillräckligt svårt. Ett mål som uppfattas som ouppnåeligt är felformulerat.
Kommentera

Sv: Malmö Redhawks - Brynäs IF 2020-01-28
Asterix: Hade föredragit om man hade pratat mer om långsiktighet, att man måste bygga upp föreningen på flera sätt för att på sikt kunna utmana om guldet och sen konkretiserat detta med på vilket sätt man ska spela, vilka ekonomiska mål man behöver uppnå för att kunna finansiera en kraftkraftig spelartrupp över tid. Istället blir det väldigt konkreta sportsliga mål varje säsong som ska uppnås och man ska ta visst många guld etc. Man borde fokusera på hur man tar sig dit. Detta har man delvis gjort med mål om publiksnitt och omsättning, men ingångsvärdena för det sportsliga delen blev för konkretiserat. Sen först och främst misslyckandes man med första steget- rekrytera rätt ledare som skulle utföra arbetet sportsligt.
Kommentera