Brynäs IF

713966 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2029199

Sv: A propósito de nada
Axle San: Jag tror faktiskt Anton Rödin och även Greg Scott skulle dominera styggt i allsvenskan. Sen vet man aldrig när det blir kval i bäst av 7. I en kvalserie över 10 matcher tror jag Anton skulle kunna göra 20 poäng... I bäst av 7 mot samma lag kommer psykologi och skit och kan ställa till det...

Jag anser att många härinne inte fattar hur bra Anton egentligen är. Han är bästa spelaren Brynäs haft sen....Anton Rödin senast han var här. Sen tycker jag Scott är mera komplett nu än förra sejouren. Ren klass i ALLT! Problemet är att Brynäs av idag inte innehåller mera toppklass bland forwards än så. De blir för ensamma. Hög press och mycket istid. Hela tiden de som ska göra det... De förtjänar också en riktig stjärna som tredjelänk för att göra kedjan komplett. Danielsson gör det okej men han är ett par klasser under dessa båda herrar...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry:
Största problemet för nämnda spelare är att bibehålla fokus på sig själv och tänkt samspel. Och att leverera det de tänkt att göra utan att överarbeta situationerna. Det behövs så lite för laget att hamna i frustration och grubblerier och den kombinationen är ingen framgångsfaktor på eller vid sidan av isen.
Malmö upplevde jag hade betydligt mer flyt i sitt spel inom femmorna, men de sänkte sig i andra när de hamnade ur rytmen vid BP-spelet.
De bästa lagen har en högre lägstanivå och när de tappar fokus så hamnar de inte i källaren eller blir kvar i skiten speciellt länge.

Det mentala spelet.
Det mest underskattade området i Brynäs.
Det kostar... bra spel.
Det kostar... sparkade tränare.
Det kostar... missade slutspel.
Det kostar... missade guld.

Gör om, gör rätt!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Ja Scott och Rödin är ju på en egen nivå
Kommentera