Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2029775

Sv: Örebro HK - Brynäs IF 2020-01-30
Huge: Märklig spekulation? Maila Abris då på Sportbladet. Få besitter mera inside än honom. Självklart Madhawk men sen är det nog Hans.

Han skriver att Ryno kan vara på väg bort.

Brynäs skriker efter kompetens.

Är det då märkligt att spekulera i om han kan vara aktuell eller inte samt diskutera vad vi tycker om det.?Jag tycker det är sånt HS är till för. Jag vet att du brukar använda forumet till andra....”saker”....men jag föredrar nog diskussioner om spel, potentiella värvningar, spelares prestationer, potentiella förändringar/sparkningar är mera givande att diskutera än att hacka på skribenter och gräla... Thats just me...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Örebro HK - Brynäs IF 2020-01-30
bradberry: lägg ingen energi på HUGE. Han är less efter att ha haft så fel kring MS som han försvarade in i kaklet! Facit har vi ju nu kring BIf o den förändring många av oss ville ha mycket tidigare men inte Huge inte..
Kommentera

Sv: Örebro HK - Brynäs IF 2020-01-30
bradberry: "Är det då märkligt att spekulera i om han kan vara aktuell eller inte samt diskutera vad vi tycker om det.?"

Nä, det är inte alls konstigt OM man har läst den inside info som ex Höken och Abris har och därmed fått ett bredare underlag för att anse spekulationen vara trovärdig eller inte.
Men nu skrev jag uttryckligen att spekulationen om Rynos flytt känns märklig och lite förhastad om den ENBART baseras på att han varit bänkad i ett par matcher, eftersom jag INTE har läst nåt annat kring honom än att han bara varit bänkad.
Men du ville väl bara hacka och gräla.
Thats just you, antar jag....
Kommentera