Brynäs IF

710710 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2030287

Sv: Positiv
Huge: Exakt. Håller med dig helt. Sen kan det ju vara så att det ofta kastas skit åt olika håll här inne, men jag är nog en av dom som oftast bara bläddrar förbi det, men håller med dig i sak ang det senaste då vi supportrar i stort sett har noll koll på hur läget ser ut.
Ta bara som exempel att vi supportrar skriker efter Bertilsson. Ja lek med att vi får hem Bertilsson. Vad har vi för lön att ge honom? Vad kommer vi ha "över" när vi fått honom. Iom att det bara ska vara Boqvist lön som finns att tillgå (enligt vad vi kan läsa oss till) så lär den lönen isåfall läggas på Bertilsson. Då kan vi ju glömma en ny forward och då spetsforward. Men jag personligen tar mycket hellre en Bertilsson än en spetsforward. MEN jag har å andra sidan NOLL koll vad vi kan erbjuda spelare.

Ang ikväll så tror jag faktiskt att vi kommer att ta matchen.
Tror det kommer stå 1-1 efter första då vi gör 1-0 innan det gått tio minuter och DIF kvitterar med ca 3-4 minuter kvar av första.
Gissar att andra perioden slutar 1-2, och att DIF då leder matchen efter två perioder med 2-3. Tror dock att vi kommer göra en grym sista period och vinna den perioden med 2 eller 3-0 så jag tror matchen slutar 4-3 eller 5-3.
Förstakedjan och PP kommer vara klart avgörande idag!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Positiv
mattiask: Både LHC och Leksand ligger under. Jag gråter inte blod.

Däremot lyckas ju Ouäghle göra självmål så där leder Oskarshamn med 2-0 tyvärr
Kommentera

Sv: Positiv
Sigalet borta, Lindelöf in i 1a backpar. Aj då
Kommentera