Brynäs IF

549157 inlägg · 7744 ämnen

Positiv

2030375 · » Till forumet


Sv: Positiv
Lindström: ja , håller med. Får man till det så har man något att bygga på. Blir inga mål utan trafik på kassen
Kommentera

Sv: Positiv
Brynäsgubbe: Hoppas att Ersson inte är allvarlig skadad. Det ser inget vidare ut
Kommentera


Sv: Positiv
Brynäs-krippa: Tyvärr så är det ingen som driver på mål utan snurras i hörnen.
Kommentera

Sv: Positiv
Tycker Brynäs startat med bra energi, någon som håller med?
+2
Kommentera

Sv: Positiv
Lindström: Lex Djurgården
Kommentera

Sv: Positiv
Hur kan det inte bli utv på apan?? Slår långt efter avblåsning på Ersson??
Kommentera

Sv: Positiv
Forsberg 1978: fullsatt i Gavlerinken eller? Ja jag vet, men jag kallar den sån
Kommentera

Sv: Positiv
Efter en hel dag (go träsmak i röven) 9:00 - 17::00 i sekretariatet (futsal) så skulle det smaka mumma med 3 poäng ikväll!

Kom igen nu Bryyyyyyyynäs!!!!
+2
Kommentera

Sv: Positiv
Bagdad Bob: Vore en utmärkt plan om vi nu får vara coacher.
+1
Kommentera

Sv: Positiv
lultiger: Läge att dela på Andersen/Norin?
+3
Kommentera

Sv: Positiv
Forsberg 1978: Nejdå, nu öppnas möjligheten för nån annan back att steppa upp och visa att han vill vara med i leken och är bättre än vi sett. Så länge några stjärnor finns kvar och är sisådär så fastnar andra i bakvattnet. Nu finns chansen för dessa med både Kilas och Sigalet borta. Jag hoppas och tror vi soffcoacher kan bli överraskade idag. Peppar, peppar ...
Kommentera

Sv: Positiv
Guldet är BIF : Inga bottenkollegor ser ut att ta poäng. Viktigt.

Fast där gjorde Leksand 2-3...men där kom 2-4. Finfint.
+6
Kommentera

Sv: Positiv
Lindström: Fruktansvärt tungt avbräck att inte Sigalet spelar.
Håller en ny back värvning högre än en ny forward. (En till)
Helst både och såklart, men det blir nog inte av.
+2
Kommentera

Sv: Positiv
Forsberg 1978: Han är kry till omstarten!
+1
Kommentera

Sv: Positiv
Lindström: Ridå...
Kommentera

Sv: Positiv
Dallemas: Enligt Bifs hemsida "Jonathan Sigalet missar kvällens match mot Djurgården med en överkroppsskada, som uppges vara dag till dag"
Kommentera

Sv: Positiv
KulaShaker: Skön T
+1
Kommentera

Sv: Positiv
nyb: Dick Axelsson spelar inte heller, som kompensation...
+1
Kommentera

Sv: Positiv
Huge: Inte ofta man tvingats hålla på rögle under åren
+1
Kommentera

Sv: Positiv
Zappaholic: Kvitterat i Ängelholm med 14 sek kvar av andra. Tackarrrrrrrr!!!😃😃
+3
Kommentera

Sv: Positiv
nyb: sjukdom eller skada?
Kommentera

Sv: Positiv
nyb: Nån som vet varför inte Lundgren spelar längre?
Kommentera

Sv: Positiv
mattiask: Både LHC och Leksand ligger under. Jag gråter inte blod.

Däremot lyckas ju Ouäghle göra självmål så där leder Oskarshamn med 2-0 tyvärr
Kommentera

Sv: Positiv
Sigalet borta, Lindelöf in i 1a backpar. Aj då
+2
Kommentera

Sv: Positiv
Huge: Exakt. Håller med dig helt. Sen kan det ju vara så att det ofta kastas skit åt olika håll här inne, men jag är nog en av dom som oftast bara bläddrar förbi det, men håller med dig i sak ang det senaste då vi supportrar i stort sett har noll koll på hur läget ser ut.
Ta bara som exempel att vi supportrar skriker efter Bertilsson. Ja lek med att vi får hem Bertilsson. Vad har vi för lön att ge honom? Vad kommer vi ha "över" när vi fått honom. Iom att det bara ska vara Boqvist lön som finns att tillgå (enligt vad vi kan läsa oss till) så lär den lönen isåfall läggas på Bertilsson. Då kan vi ju glömma en ny forward och då spetsforward. Men jag personligen tar mycket hellre en Bertilsson än en spetsforward. MEN jag har å andra sidan NOLL koll vad vi kan erbjuda spelare.

Ang ikväll så tror jag faktiskt att vi kommer att ta matchen.
Tror det kommer stå 1-1 efter första då vi gör 1-0 innan det gått tio minuter och DIF kvitterar med ca 3-4 minuter kvar av första.
Gissar att andra perioden slutar 1-2, och att DIF då leder matchen efter två perioder med 2-3. Tror dock att vi kommer göra en grym sista period och vinna den perioden med 2 eller 3-0 så jag tror matchen slutar 4-3 eller 5-3.
Förstakedjan och PP kommer vara klart avgörande idag!
+2
Kommentera

Sv: Positiv
dAVydov: ”Scott och Rödin” syftade på att vi i princip lever på dessa herrars höga kvalitet, i match efter match. Vilket är helt sant. Det var ju ingen kritik mot Scott och Rödin, snarare hyllning. Även Molin bör lyftas, som jag tycker är SHL:s bästa PP-spelare.
+8
Kommentera

Sv: Positiv
Peja: Håller med till 100%. Känner själv att jag dras med i skitsnacket ibland men jag försöker bättra mig.

Värst är såna som är så pass skadade i sitt supporterskap att de tom. lyckas vända positiva saker till negativt skitsnack. Vet inte hur många hånfulla "Scott och Rödin"-inlägg jag såg i torsdags när vår förstalina hade lekstuga mot Örebro. Alltså HUR är man funtad när man skriver såna inlägg? VAD får man ut av det? Satt bara och skakade på huvudet när jag läste skiten. Jag tycker det är sorgligt.
+5
Kommentera

Sv: Positiv
Peja: Klockrent inlägg, kunde inte ha sagt det bättre själv. 👍👍
Kommentera

Sv: Positiv
Huge:
” Bara för att DU isf är missnöjd med snickarens jobb så betyder ju inte det att snickaren med de resurser och förutsättningar han haft, behöver ha gjort ett dåligt jobb?”

En snickare (och de flesta andra hantverkare) har lagar, regler och riktlinjer att följa som avgör om det är ett bra godkänt jobb denne utfört eller inte. Mycket sällan handlar det om personlig åsikt hos kund.

Tex Dackell kliver, troligen utan någon större formell utbildning, in på en roll han aldrig tidigare haft och då kallar du honom kunnigt yrkesfolk bara för att han fått en titel.
Vilket ofta är bakgrunden i en idrottsförening. Hur många fd idrottsutövare är det inte som sitter på poster i idrottsföreningar.
Så någon får en titel och sen försvarar du blåögt denne person tills någon kickar den. Och helt plötsligt anser du att det var rätt läge att kicka.

Stora frågan här är - hur vet DU att det är kunnigt yrkesfolk du försvarar?
+4
Kommentera

Sv: Positiv
mk: Jag kan tycka att "supporter vs konsument" är en intressant diskussion. Personer som aldrig på något sätt supportrar Brynäs utan bara kritiserar och ställer krav - vad gör de personerna till Brynässupportrar? De är ju snarare Brynäskonsumenter. Aldrig ett konstruktivt förslag, aldrig någonting positivt. Jag kan irritera mig på att den grupperingen aldrig stöttar utan bara sprider negativitet om och kring föreningen. När laget har gjort en dålig match fattar dom det utan att några personer skriver det 50 gånger på sociala medier. Årsmötet har de antagligen aldrig varit på.

Sedan finns personer som gör båda delarna, dvs supportrar men också framför konstruktiv kritik när så är befogat. Betraktar mig själv till den skaran, men enligt min mening är "riktiga" Brynäsare först och främst supportrar.

Allt skitkastande och hat mot olika personer inom Brynäs är ovärdigt och oanständigt. Tycker personerna som står för det skämmer ut sig själva rejält. Att vuxna män inte förstår att skitkastande är dagisnivå är lite tragiskt.
+22
Kommentera

Sv: Positiv
mattiask: Ingen, vill jag påstå.
Och även om man har koll så krävs det insyn i och kunskap om hur dom på bästa sätt ska fördelas för att få optimalt utfall sett till ex vilka planer man har.
Oavsett så är det alltid korkat att kritisera beslut innan man känner till beslutsfattarens förutsättningar.
Du fattar ju det här men alltför många verkar tyvärr inte göra det.
Ikväll då? Tufft motstånd men brukar bli roliga och fartfyllda matcher mot Skansen.
4-3 och Persson avgör i tom kasse...👊😀
+2
Kommentera

Sv: Positiv
Huge: Bara som ett litet tillägg.. HUR många här inne på forumet tror vi har koll på vilken summa Sundlöv och Dackell har att röra sig med i lön till nya spelare?!
Samt ”exakt” hur rörlig marknaden är eller ej?!
+5
Kommentera

Sv: Positiv
Silfverkroken: Bara för att DU isf är missnöjd med snickarens jobb så betyder ju inte det att snickaren med de resurser och förutsättningar han haft, behöver ha gjort ett dåligt jobb?
Det handlar om simpelt bondförnuft: ta reda på förutsättningarna (ex ekonomi, spelarmarknad osv) INNAN du kritiserar ex en SC för att inte ha värvat den dyra spelare du velat ha eller gnälla över uteblivna värvningar på en marknad du inte vet nåt om.
För att ta konkreta exempel....
Kommentera

Sv: Positiv
Mattson: Hävdar inte att vi vet bättre än yrkesfolket, utan snarare att yrkesfolket inte alltid gör rätt och att det därför är befogat att kritisera och vara missnöjd ibland. För att fortsätta göra liknelser med snickare, om jag anställer en snickare och jag märker att denne gör ett dåligt jobb, då är det klart att jag har rätt att vara missnöjd även om jag själv inte skulle göra det bättre.
+9
Kommentera

Sv: Positiv
Makita: Det KAN inte handla om att Brynäs haft idioter på alla ledande poster i 40 år. Låter fullständigt osannolikt. Det måste handla om förutsättningarna, resurser osv.
Kommentera

Sv: Positiv
Silfverkroken: Jag påstår att ”kunnigt yrkesfolk” har bättre koll på sitt sakområde än andra. Jag är rätt säker på att en snickare bygger en kåk bättre än vad jag gör. Betyder inte att dom aldrig slår sej på tummen.
+7
Kommentera

Sv: Positiv
Huge: Du menar att även en trasig klocka går rätt två gånger om dagen?
+3
Kommentera

Sv: Positiv
Huge: Problemet är att vi gnälliga fans som tippar Brynäs
långt ner i tabellen inför säsongerna oftare har rätt än yrkesfolket som borde ha koll.
+3
Kommentera

Sv: Positiv
Silfverkroken: På samma sätt som en blind höna ibland kan hitta ett korn så kan även en frustrerad och gnällig supporter ibland råka få rätt i sin förutsägelse...
+1
Kommentera

Sv: Positiv
Huge: Samma svar som vanligt.
Men vad har hänt med kunnigt yrkesfolk?
Har du släppt kunnigt?
Konstigt..
+4
Kommentera

Sv: Positiv
Huge: Hade yrkesfolket lyssnat på ”frustrerade och gnälliga fans” hade vi insett redan förra våren att Sundquist inte var rätt man att leda Brynäs. Nu fick han istället lämna åtminstone ett halvår för sent och vi har ytterligare en tränare på lönelistan.
+11
Kommentera

Sv: Positiv
Bagdad Bob: I stort sett alla pilar pekar mot en ny 11:e plats med en poängsumma som inte kommer överträffa fjolårets debacle.....jag gissar att vi landar på 65 poäng (vi har trots allt 8/13 hemma sista delen av serien)
+1
Kommentera

Sv: Positiv
mk: Jag är tämligen säker på att självkritiken hos ansvarigt yrkesfolk är det som avgör när man tar olika beslut om förändringar, och inte "kritiken" från frustrerade och gnälliga fans som saknar både kunskap, erfarenhet och insyn om de förutsättningar som beslutsfattarna har.
Hade dessa "kritikers" goda "råd" fått styra så hade Brynäs bytt tränare varann vecka sen Nokkelainens dagar...
+1
Kommentera

Sv: Positiv
Skrubben: 2.5 år? Vi harvar väl på där vi brukar vara, i alla fall de senaste 40 åren?
+2
Kommentera

Sv: Positiv
: Jag ser det som att om kritiken är befogad så ska den framföras. Senaste 2.5 åren har dom ansvariga kört denna skuta rakt ner i botten. Så enkelt är det bara. Vi är nu omkörda av Rögle. RÖGLE! Tänk om nån sagt det till oss för 3 år sedan...
+6
Kommentera

Sv: Positiv
: Om man inte kan vara kritisk mot hur Brynäs sköts. Så hade Brynäs fortfarande haft Esko Nokkelainen som tränare....
+9
Kommentera

Sv: Positiv
: Som supporter är det självklart att man alltid stöttar laget. När man diskuterar sitt lag med andra supportrar är det naturligt att tycka till om vad som fungerar bra och mindre bra. Vissa supportrar kan vara fast i att diskutera vad som är fel, hjälp dessa upp på fötter igen men tysta aldrig ner en kritisk röst enbart för att den känns negativ.
+3
Kommentera

Positiv
Hej. Nu har jag precis registrerat mig här. Jag gör det pga.
att få diskutera med er. 😊.
Min första undran är , varför ska man vara så bitter och arg på vårt kära brynäs? Är helt säker på att alla runt brynäs gör allt för att det ska gå bra och att vi supportrar ska vara nöjda. Ledningen lär sig garanterat av det som händer med bif.
Men en sak är jag säker på . Arbetet blir absolut inte lättare när supportrar ska kapa dem vid fotknölarna hela tiden. Det är nu brynäs behöver stöttning av oss. Alla är besvikna även ledningen runt brynäs är det.
Eller hur ser ni på det hela?
Kommentera

2030375 · »