Brynäs IF

705114 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2030270

Sv: Positiv
mk: Jag kan tycka att "supporter vs konsument" är en intressant diskussion. Personer som aldrig på något sätt supportrar Brynäs utan bara kritiserar och ställer krav - vad gör de personerna till Brynässupportrar? De är ju snarare Brynäskonsumenter. Aldrig ett konstruktivt förslag, aldrig någonting positivt. Jag kan irritera mig på att den grupperingen aldrig stöttar utan bara sprider negativitet om och kring föreningen. När laget har gjort en dålig match fattar dom det utan att några personer skriver det 50 gånger på sociala medier. Årsmötet har de antagligen aldrig varit på.

Sedan finns personer som gör båda delarna, dvs supportrar men också framför konstruktiv kritik när så är befogat. Betraktar mig själv till den skaran, men enligt min mening är "riktiga" Brynäsare först och främst supportrar.

Allt skitkastande och hat mot olika personer inom Brynäs är ovärdigt och oanständigt. Tycker personerna som står för det skämmer ut sig själva rejält. Att vuxna män inte förstår att skitkastande är dagisnivå är lite tragiskt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Positiv
Peja: Håller med till 100%. Känner själv att jag dras med i skitsnacket ibland men jag försöker bättra mig.

Värst är såna som är så pass skadade i sitt supporterskap att de tom. lyckas vända positiva saker till negativt skitsnack. Vet inte hur många hånfulla "Scott och Rödin"-inlägg jag såg i torsdags när vår förstalina hade lekstuga mot Örebro. Alltså HUR är man funtad när man skriver såna inlägg? VAD får man ut av det? Satt bara och skakade på huvudet när jag läste skiten. Jag tycker det är sorgligt.
Kommentera

Sv: Positiv
Peja: Klockrent inlägg, kunde inte ha sagt det bättre själv. 👍👍
Kommentera