Brynäs IF

713191 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2030212

Positiv
Hej. Nu har jag precis registrerat mig här. Jag gör det pga.
att få diskutera med er. 😊.
Min första undran är , varför ska man vara så bitter och arg på vårt kära brynäs? Är helt säker på att alla runt brynäs gör allt för att det ska gå bra och att vi supportrar ska vara nöjda. Ledningen lär sig garanterat av det som händer med bif.
Men en sak är jag säker på . Arbetet blir absolut inte lättare när supportrar ska kapa dem vid fotknölarna hela tiden. Det är nu brynäs behöver stöttning av oss. Alla är besvikna även ledningen runt brynäs är det.
Eller hur ser ni på det hela?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Positiv
[email protected]: Jag ser det som att om kritiken är befogad så ska den framföras. Senaste 2.5 åren har dom ansvariga kört denna skuta rakt ner i botten. Så enkelt är det bara. Vi är nu omkörda av Rögle. RÖGLE! Tänk om nån sagt det till oss för 3 år sedan...
Kommentera

Sv: Positiv
[email protected]: Om man inte kan vara kritisk mot hur Brynäs sköts. Så hade Brynäs fortfarande haft Esko Nokkelainen som tränare....
Kommentera

Sv: Positiv
[email protected]: Som supporter är det självklart att man alltid stöttar laget. När man diskuterar sitt lag med andra supportrar är det naturligt att tycka till om vad som fungerar bra och mindre bra. Vissa supportrar kan vara fast i att diskutera vad som är fel, hjälp dessa upp på fötter igen men tysta aldrig ner en kritisk röst enbart för att den känns negativ.
Kommentera