Brynäs IF

712746 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2032034

Sv: För dåliga spelare eller systemfel eller en blandning?!?!
mattiask: ” Men med tanke på ditt vanliga jävla gnäll kanske du ska ringa till Dackell & Sundlöv och ta över rekryteringen om det nu är så jävla lätt.”

Nja, jag har väl inte sagt att det är lätt, bara att Dackell ska hålla sig borta. Du avslutade ditt förra inlägg med ”Är säker på att de fixar en bra lösning”
Om du med ”de” räknar in Dackell så förstår jag ärligt inte hur du tänker. Det var ju Dackell som för inte så länge sedan förlängde med Sunkan i 2 år. En mycket märklig/korkad förlängning. Eller?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: För dåliga spelare eller systemfel eller en blandning?!?!
munkas: Det kanske är dags för en liten omröstning här på HS:

"Vilket är Brynäs sämsta beslut de senaste åren"

Jag har några förslag. Fyll gärna på och/eller addera förslag:

-Anställa Dacke som sportdirektör
-Anställa Sunken som huvudtränare
-Förlänga med Sunken som huvudtränare, dessutom i två år

-3-årsplanen aka "Vi har en plan, tajmad och klar in i minsta detalj" a la Dackell och Campese

-Förlänga med Alcén i tre år
-Ge Niklas "jag skrattar hela vägen till banken" Andersén 250 k i månaden

-Anställa Roger "konstigt att jag fick vara kvar så länge" Melin
-Anställa Tommy "Vi har 4 olika spelsystem" Sjödin

-Slarva bort Palushaj
-Slarva bort Palushaj till Örebro

-Vänta in Boqvist
-Vänta in Boqvist, konstatera att han inte kommer och att marknaden är död.
Kommentera

Sv: För dåliga spelare eller systemfel eller en blandning?!?!
munkas: Ja, JAG har betydligt större förtroende för Dackell & Sundlöv som vet exakt allt och med det menar jag, vad de har att röra sig med för förutsättningar, lön, vilket spelsätt de ska spela, vilka tränare som faktiskt finns aktuella. Sådant har jag totalt noll koll på.
Och då tar jag för givet att Sundlöv och Dackell jobbar stenhårt för att det ska bli det bästa för Brynäs som förening.
Sen är klart att det kan bli väldigt fel, men vänder vi på det. Sätt in Sundqvist i ett lag som Frölunda, Luleå osv. Är helt övertygad om att han hade gjort det betydligt bättre än hos oss då dessa trupper har så pass mycket mer kvalité än vad vi har.
Tittar man på vad vi har för trupp i Brynäs så anser jag att MS spelade exakt det spel som våra spelare borde klara av. Vi har lååångt ifrån spelare som skulle klara av att styra en match och där vi skulle ha puckinnehavet klart mer än motståndarna.
Sen blev det väl mycket dumpande osv vilket inte vad försvarbart, MEN han spelade efter våra resurser och det som till slut gjorde att vi ändå hamnade där vi hamnade var/är att de andra lagen är bättre, har bättre kvalité, bättre spets osv osv.

Men jag är helt övertygad om att Sundlöv och Dackell (tillsammans?) kommer att jobba stenhårt för att Brynäs 2020/2021 ska ha exakt den tränare som de vill ha.
Sen kommer vi inte att kunna börja spela den typ av hockey som Frölunda, Färjestad osv spelar som är väldigt bländande (framförallt hemma) förens vi har spelare till det oavsett tränare.
Kommentera