Brynäs IF

715641 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2032132

Sv: För dåliga spelare eller systemfel eller en blandning?!?!
Peja:
Exakt så jag menade Videll ville ju inte spela i Sveirge i år. Och Dicken hade bara DIF i huvudet.
Samma med Junland. Hade varit bra hos oss. Men han andas LHC.
Melart ja gärna. Likaså Berget.

Sorry om jag var otydlig. Kan inte skriva ordentligt när jag jobbar. En del jobbar och sliter ;)

Annars tycker jag inte Syndlöv gjort ett enda misstag hittills. Eller det skulle väl ha varit att han hade den tilltro till Inge och Dackes värvningar samt förlängningar. Misstag som tyvärr blivit ödestigna för Brynäs förening. Dacke borde inte få lön av Brynäs! Men där är det ryggdunkarföreningen AB som talar... tyvärr!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: För dåliga spelare eller systemfel eller en blandning?!?!
Willelöken: Håller med om att Dackell var misslyckad som sportchef, men samtidigt måste man fundera över varför han överhuvudtaget fick sitta och bygga ett lag när han helt saknade erfarenhet av just detta. Dacke var helt grön i rollen som sportchef, och det kanske var ett misstag av Brynäs att vara så oerhört angelägna om att bli av med BZ att man ersatte honom med någon helt grön tills ersättaren (Sundlöv) var på plats. Det kanske hade varit bättre att behålla BZ distansen ut och låtit Sundlöv ersätta honom. Samtidigt vet man inte hur BZ hade agerat då, det hade varit en stor mental påfrestning för honom, MEN vi kräver ju alltid att spelare ska agera professionellt kontraktstiden ut så en sportchef borde kunna krävas på detsamma.

Som sagt, Dacke misslyckades som sportchef, men han borde kanske inte ha blivit tillsatt "in the first place". Sedan kan man ju inte utesluta att Dacke är bättre i sin nuvarande roll än som sportchef, det är trots allt en helt annan typ av roll som kräver helt andra typer av kompetenser. Trots Dackes alla misslyckade värvningar är jag ändå nöjd med att han tog hem Ersson, Rödin och Scott - tre spelare vi kan bygga vidare på.

Sundlöv är uppenbarligen en extremt erfaren sportchef som är på en helt annan nivå än Dacke i just den rollen. Någonting bra med Sundlöv är att han tänker långsiktigt och klarar av att stå emot ett tryck när en del supportrar tycker att det ska panikvärvas.
Kommentera