Brynäs IF

541240 inlägg · 7743 ämnen

Inlägg #2035010

Sv: A propósito de nada
Ska bli intressant att se hur Sundlöv och kompani kommer att agera inför nästa säsong.
Menar de allvar med sin plan om att Brynäs ska bli ett topplag.
Hur har de tänkt att den ska kunna genomföras med gällande ekonomi,toppspelare spelar inte gratis.
Har Sundlöv lärt sig av årets debakel och inte vänta in spelare som tillhör ett annat lag för det går inte att värva spets i November utan att han måste göra klart laget inför säsongen.
Var ska han göra av alla spelare som har ett år kvar på kontraktet en hel hög där som inte borde ta plats i laget nästa säsong.
Sedan kan man hoppas att han har lärt sig att två hårt jobbande spelare inte ersätter ett spetsförvärv vilket ofta är fallet i hans lagbygge igenom historien.
Det är frågor jag ställer mig.
Med det sagt så tror jag faktiskt att Sundlöv ändå är en av de sportchefer som lyckats bäst med sina nyförvärv Persson och Björk.
Det är väl möjligtvis Örebro som har hostat upp pengar för en finsk landslagsback som är undantaget.
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Makita: Örebro har liksom transformerats till ett Växjö 2.0
+3
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Makita: Tror vad jag vill om den påstådda satsningen till 20/21. Vi vet vad munlädren inom ledningen gick inför den här säsongen. Lätt att skjuta visionerna på framtiden stegvis år efter år. Sen skit samma med ytterligare nån ny in nu. Brynäs lär ändå bara ha några få veckor kvar på säsongen.
+1
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Hur tänker Sundlöv kan någon förklara de rödin är redan skadad tänk om de inte håller va gör vi då??? Vi har bara en kedja som gör allt trodde verkligen han skulle landa ett nyförvärv innan deadline
+1
Kommentera