Brynäs IF

539840 inlägg · 7737 ämnen

Inlägg #2035049

Sv: Värvningsbomb
Chanzone: Agreed, det är bra och starkt av Sundlöv att stå emot trycket. Många skriker efter kortsiktiga värvningar som ärligt talat förmodligen inte skulle göra någon större skillnad, med tanke på hur svagt dagens lag är. Om någon som Sundlöv vill ha inför nästa säsong blir tillgänglig redan nu finns det såklart ingenting att tveka på, då ska han hugga, och det kommer han säkert göra också.

Lemp: Ja, med Kalle Johansson menar jag han som spelar i Österrike nu. Har sett honom mycket genom åren. Självklart ingen spetsback men som back 6-8 vore han okej, är övertygad om att han är bättre än de nuvarande breddbackarna. Samma sak med Nörstebö. Bägge är duktiga på skridskorna, ser isen och är spelskickliga. En helt annan spelartyp, men Simon Fernholm är en annan som imponerat på mig den här säsongen, börjar bli dags för honom att testas i SHL. Brian Cooper i Löven är också duktig, likaså Leduc... och MODO har ett helt gäng fina unga backar. Tror alla jag nämnt i det senaste stycket hade varit bra i Brynäs, inte alla i framträdande roller, men bättre än vad som finns nu.
+4
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Värvningsbomb
Peja: Är väl inte osannolikt att iaf NÅN av de AS-backar du räknar upp, går att värva till nästa säsong.
Alla kan ju inte följa med sitt nuvarande lag upp till finrummet. Är Fernholm släkt med DEN Fernholm jag tänker på? Isf borde han ha bra gener...
Låst ämne