Brynäs IF

713184 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2036181

Sv: A propósito de nada
majk: Det känns som det varit ett problem i flera år för Brynäs, att vi har haft en bra kedja men väldigt tunt där bakom. Det som är fördelen inför nästa år är att vi lär få behålla spetsen den här gången. Tidigare år har vi tappat Clark/Palushaj, Boqvist/Kellman mm och då har vi behövt ersätta spetsen och bredda spetsen utöver det, vilket vi då inte klarat av. Nu kommer vi förhoppningsvis kunna bygga vidare på Scott/Rödin inför nästa säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Ni har något riktigt bra att bygga vidare i Scott och Rödin. Sen kan ni nog ersätta Blomqvist och Rohdin(kan folk sluta stava honom Rhodin, får ont i ögonen varje gång jag läser) med hyfsade andra-tredjekedjespelare för samma peng. Sen ska ni också hitta de spelarna. Hur bra är Sundlöv/Dackell(vem basar för värvningarna nu?) på pricka rätt? Men lättare med dyrare spelare iaf än spelare från allsvenskan. Dock tyngre ekonomiskt när man inte lyckas(lex Kristo, Descheneau, osv).


Btw tung dag för mig idag. Hultström lämnar för KHL. Blir lika svårt för när ni skulle ersätta Guderson. Så gott som omöjligt om vi ska gå efter ett svenskt namn vilket vi gärna vill.
Kommentera