Brynäs IF

714302 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2041159

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Med den lönen tenderar ju backsidan till att bli väldigt kostsam.
Jag menar
Andersén 200k/mån
Sigalet 200-250k dollar netto säsong
Bertilsson? 250k/mån

Kanske finns optionsår på t.ex Anderséns kontrakt likt Danielssons.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Guldet är BIF : Ja och dessa 3 backar är rena defensiva backar. Dessutom ska en ersättare in för Söderström och det kommer verkligen inte bli billigt.

Hur ska vi få råd att dessutom kunna stärka upp forwardssidan? Möjligt att Sundlöv värvar en billig backup till Ersson. I så fall sparar vi in mycket pengar på målvaktssidan. Sen bli vi ju av med en del skitkontrakt som Blomqvist, Rohdin och Lundgren. Kilström är heller inte billig, här räknar jag med att Sundlöv inte förlänger pga hjärnskakningshistoriken. Danielsson sänker sin lön och förhoppningsvis bryter vi med Deschen och värvar in en bättre spelare för dom pengarna.

Blir laget totalt sett bättre nästa säsong? Ja, jag har svårt att se hur Sundlöv ska lyckas få ut mindre kvalitet/krona än årets trupp. Det vore minst sagt en bedrift. Om nästa säsongs lag är optimalt byggt? Långt, långt ifrån. Vi kommer behöva vänta en säsong till innan de flesta rester från Bengtzén och Dackell är borta.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kan vara svårt att med så välbetalda backar som vi har Inte ge Bertil dom pengarna. Blir ju galet om han skulle få mindre än Andersen till exempel
Kommentera