Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2041167

Sv: A propósito de nada
Guldet är BIF : Ja och dessa 3 backar är rena defensiva backar. Dessutom ska en ersättare in för Söderström och det kommer verkligen inte bli billigt.

Hur ska vi få råd att dessutom kunna stärka upp forwardssidan? Möjligt att Sundlöv värvar en billig backup till Ersson. I så fall sparar vi in mycket pengar på målvaktssidan. Sen bli vi ju av med en del skitkontrakt som Blomqvist, Rohdin och Lundgren. Kilström är heller inte billig, här räknar jag med att Sundlöv inte förlänger pga hjärnskakningshistoriken. Danielsson sänker sin lön och förhoppningsvis bryter vi med Deschen och värvar in en bättre spelare för dom pengarna.

Blir laget totalt sett bättre nästa säsong? Ja, jag har svårt att se hur Sundlöv ska lyckas få ut mindre kvalitet/krona än årets trupp. Det vore minst sagt en bedrift. Om nästa säsongs lag är optimalt byggt? Långt, långt ifrån. Vi kommer behöva vänta en säsong till innan de flesta rester från Bengtzén och Dackell är borta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Jo, ersättaren för Söderström kommer bli just billig, som vanligt i Brynäs: ”En spelare som Söderström går inte att ersätta för de spelarna finns i NHL eller KHL”, säger Sundlöv och fortsätter: ”Därför tittar vi på unga och utvecklingsbara backar. Jag var och kollade på Skutskär förra veckan och såg några intressanta backar där”.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Frågan är vad Mannberg fick för kontrakt? Ett kontrakt som skrevs vid absoluta toppen av hans karriär. Jag är orolig. Hur mycket har John Persson?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Enormt fin tröjhissning för Jesper Matsson. Ibland är hockey så mycket mer än bara en sport, otroligt vackert och gripande! Även fast du inte ska dit än så är du nu lite närmare sonen ❤
Kommentera