Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2043370

Sv: A propósito de nada
Willelöken: "Ser jag Dacke på stan ska jag ställa mig och hånskratta åt sopan!!!"

Haha, försök inte....
Eftersom du bara är 8 år och förmodligen har din pappa med dig när du går på stan, så kommer du möjligtvis att våga be Dackell om en autograf och sen visa den för dina kompisar i skolan...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Sanny har rätt, det blev fanimej ännu sämre denna säsong. Anton Rödin, Greg Scott och Samuel Ersson ska inte dras med i kritiken. Herregud vad bra dom är!
Det blev alltså ännu sämre, en säsong som skulle innebära revansch. Men vi ska inte spela slutspel, Rödin, Scott och en jävligt bra målvakt kan inte bära laget själva. Dessa herrar har ändå räddat en hel del om inte själva SHL-kontraktet själv.
Finns mycket att göra nu under sillyn som stundar. Jag som hardcoresupporter kräver att Oscar Birgersson och Oskar Kvist får A-lagskontrakt rakt av, att endast Emil Molin får förlängt och att man gör sig av med Michael Holmqvist medans vår nya HC tar in ett helt nytt gäng som bryter kulturer. Ove Molin ska självfallet vara kvar som spelarutvecklare. Han har ändå räddat det han kan rädda.
Annars känner jag bara tomhet just nu.
Jag tror att många av oss var väldigt naiva inför säsongen. Ja, vi har SHLs bästa första kedja i Rödin/Scott/Danielsson men sen håller det inte, sen är det inte många spelare som håller för ett satsande topp 6 lag.
Börjar bli väldigt trött på skiten, samtidigt som jag inte kan sluta älska mitt kära lag.
Klyschigt kanske, men det är bara att börja ladda för 20/21.
Kommentera