Brynäs IF

713199 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2044551

Sv: A propósito de nada
SnowKing: Danielsson-Scott-Rödin är en färdig förstalina. Fokus måste ligga på 3st nya forwards för 2a linan. 3é bör bli Molin- Sallinen-Persson.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Dyngklumpen: Jag är nog en av de få (skulle jag tro) som inte alls vill se Danielsson i en förstalina med Rödin och Scott nästa år. Kan absolut se Nicky i andra, men min tro är att Sundlöv garanterat kan hitta en ännu bättre spelare att lira med Rödin och Scott.
Nicky har gjort det bra iår, absolut. Men tycker stundtals (ej på slutet) att de inte kuggade helt hundra och som sagt, JAG vill helt enkelt ha en bättre spelare med Rödin och Scott. Och med bättre spelare, så ställer jag helt enkelt högre krav iom att många tycker att Nicky är bra!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Dyngklumpen: Molin är en spelare för andrakedjan, om inte första. Han kommer inte, och ska inte heller, acceptera en roll i en tredjekedja efter den här säsongen. Isåfall är det rimligare att Sallinen placeras i tredje och Molin får centra andra. Persson ser jag personligen i en fjärdedja.

Ny - Molin - Ny
Desh - Sallinen - Ny/Zetterberg
Mannberg - Ny/Ölund - Persson
Alcén, Birgersson, Westfeldt (låna ut de två sista)
Kvist och Ljungkrantz spelar i J20 och kan ev konkurrera ut Mannberg om de fortsätter utvecklas.

Till Molins kedja behövs en spelare med hög fart som är utvecklingsbar, samt en riktig spets som ska kunna ösa in poäng.
Kommentera