Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2046720

Sv: A propósito de nada
munkas: sista matcherna nu betyder ju inget och spelarna kan inte motivera sig och det får man förstå, kan man läsa från vissa skribenter här på forumet.

Men Linköping som heller inte har något att spela för krigar till sig två raka segrar och passerar Brynäs i tabellen.

Med vissa personers logik borde väl även Linköping torskat sina återstående matcher 🤔
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Man hade väl hoppats att spelarna skulle visa upp nån typ av heder de sista två matcherna iaf. Tyvärr packade Bulan med sig den när han drog norrut 2017. Han fick nog med sig karaktär och pondus också, för det har man inte sett skymten av sen dess. Vi får hoppas att han lämnade tillräckligt med klorin, vigvatten och bensin i städskrubben för att driva ut de 10-15 mylingar som spökar runt i ERP:en i brynäskläder.
Skönt att skiten är över nu. Nästan lika skönt som tanken på att Huge hade fel i princip alla inlägg han skrev den här säsongen. Är du bussig och berättar det för honom så han inte maler på nästa år också? Topp!👍
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Linköping ställde upp med ordinarie lag idag.
Brynäs saknade Scott, Rödin, Molin, Söderström, Rohdin samt Mannberg, vilka delvis ersattes med 5 juniorer.
Båda lagen hade inget att spela för, skillnaden är kanske att LHC:s uppställning räckte för att slå Oskarshamn trots brist på motivation men vår egen uppställning knappast hade räckt för att slå Strömsbro, hur mkt motivation våra spelare än hade haft.
Förstår att det låter ologiskt för dig, men logik har väl å andra sidan aldrig varit din grej....
Kommentera