Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2048253

Sv: A propósito de nada
Peja: Om nu Sundlöv varit det minsta synsk så hade han kunnat listat ut att Boqvist skulle bli kvar i Nhl samt att det skulle vara omöjligt att hitta en ersättare till Boqvist i November.
Att han inte chansade precis innan deadline när kontraktet i princip var säkrat kan jag dock hålla med om var bra gjort.Men det är Sundlövs signum att sitta still i båten och inte göra någonting under säsongen för att sedan blixtra till och värva någon ifrån konkurrenternas överskottslager.
vi har inte samma åsikt om Sundlövs förträfflighet som SC han må ha tagit Brynäs till Sm-guld men det är det enda han har lyckats med alla andra år har vi legat långt ner i tabellen vilket tillslut ledde till att vi fick SB.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Makita: Jo, jag var lite skämtsam i mina kommentarer kring att Sundlöv skulle vara synsk, men anade att det kanske skulle sticka i ögonen hos en del. Min poäng är att Sundlöv inte är så himla kass som en del försöker framställa och att han faktiskt klarar av att stå emot ett hårt värvningstryck utifrån. Det har jag stor respekt för. Försöker mest balansera synen på Sundlöv i och med att inkompetens- och idiotförklaringarna gentemot honom duggade tätt i samband med transfer deadline.

Angående hans tidigare sejour i klubb så tycker jag man ska komma ihåg att han föreningen brottades med enorma ekonomiska problem de första åren han var sportchef, då var det faktiskt bra gjort att lyckas stanna i SHL, eller elitserien som det då hette. Finns nog ingen sportchef som hade byggt ett topplag med den ekonomiska kostymen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Makita: Exakt så.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Makita:

" alla andra år har vi legat långt ner i tabellen vilket tillslut ledde till att vi fick SB. "


Det där stämmer ju inte. Vi var ett stadigt mittenlag under flertalet säsonger, topp 6-7 .
Kommentera