Brynäs IF

714167 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2048267

Sv: A propósito de nada
Makita: Jo, jag var lite skämtsam i mina kommentarer kring att Sundlöv skulle vara synsk, men anade att det kanske skulle sticka i ögonen hos en del. Min poäng är att Sundlöv inte är så himla kass som en del försöker framställa och att han faktiskt klarar av att stå emot ett hårt värvningstryck utifrån. Det har jag stor respekt för. Försöker mest balansera synen på Sundlöv i och med att inkompetens- och idiotförklaringarna gentemot honom duggade tätt i samband med transfer deadline.

Angående hans tidigare sejour i klubb så tycker jag man ska komma ihåg att han föreningen brottades med enorma ekonomiska problem de första åren han var sportchef, då var det faktiskt bra gjort att lyckas stanna i SHL, eller elitserien som det då hette. Finns nog ingen sportchef som hade byggt ett topplag med den ekonomiska kostymen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Det intressanta blir väl hur Sundlöv tänker nu i ljuset av det nedlagda slutspelet. Många av slutspelslagen kommer inte göra några stora vinster vilket lär hålla ner lönenivåerna och givet det nya ekonomiska läget så tror åtminstone jag att lönar sig att avvakta med prestigeförvärv. Det lär dyka upp ett antal reaobjekt på marknaden i juli/augusti när klubbarna märker nedgången i sponsorintäkter, säsongskortsförsäljning etc.
Kommentera