Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2048512

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Malmö har gått till semifinal två av hans tre säsonger med Malmö. Om Sundlöv kan bygga ett bättre lag så tror jag mycket väl han kan nå framgångar även med oss. Sannys åsikt:
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Skulle nog sammanfatta det så här.

Positivt tankesätt: Peter Andersson har lett Malmö till väldigt bra resultat senaste åren trots en stram budget. Därmed borde han nå lika bra eller ännu bättre resultat när han nu kommer till en klubb med större spelarbudget. Hans ledarstil är väldigt lik Bulans vilket spelargruppen suktat efter i 3 års tid nu. Han kommer var perfekt att ”bryta kulturer” som Sundlöv pratar om.

Negativt tankesätt: Malmö har levt otroligt mycket på att man haft seriens bästa målvakt varje säsong Peter varit tränare. Då funkar det att spela den brunkarhockey man spelat. Men nu kommer det bli något helt annorlunda när han kommer till Brynäs som haft konstanta målvaktsproblem i 10 års tid. Malmö har varit överlägset sämst i serien på att få skickliga spelare att prestera. Vill Brynäs spela en brunkarhockey som vi såg säsongen 18/19 och som var enormt kritiserad i supporterled?

Personligen har jag fortfarande svårt att bestämma mig vad jag ska tycka om denna rekrytering.
Kommentera