Brynäs IF

710668 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2048517

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Skulle nog sammanfatta det så här.

Positivt tankesätt: Peter Andersson har lett Malmö till väldigt bra resultat senaste åren trots en stram budget. Därmed borde han nå lika bra eller ännu bättre resultat när han nu kommer till en klubb med större spelarbudget. Hans ledarstil är väldigt lik Bulans vilket spelargruppen suktat efter i 3 års tid nu. Han kommer var perfekt att ”bryta kulturer” som Sundlöv pratar om.

Negativt tankesätt: Malmö har levt otroligt mycket på att man haft seriens bästa målvakt varje säsong Peter varit tränare. Då funkar det att spela den brunkarhockey man spelat. Men nu kommer det bli något helt annorlunda när han kommer till Brynäs som haft konstanta målvaktsproblem i 10 års tid. Malmö har varit överlägset sämst i serien på att få skickliga spelare att prestera. Vill Brynäs spela en brunkarhockey som vi såg säsongen 18/19 och som var enormt kritiserad i supporterled?

Personligen har jag fortfarande svårt att bestämma mig vad jag ska tycka om denna rekrytering.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Kommer Brynäs att ha spelarmaterial till att spela en mera positiv hockey är frågan.
Vi släppte in näst mest mål i Shl och det är något som måste åtgärdas direkt.
Tror det blir bra detta sätt defensiven först och bygg vidare därifrån hockey går ut på att vinna matcher och Brynäs kommer få det fruktansvärt svårt att klättra i tabellen om nuvarande snitt i antal insläppta mål inte åtgärdas.
Därför är jag orolig vad gäller målvakts frågan,jublar inte direkt över att starta nästa säsong med två billiga målvakter med potential.Är våran målvaktstränare rätt person för att få våra målvakter att ta ett kliv till.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Inser man inte hur bra och passande denna rekrytering är just nu så vet inte jag vad ni förväntar er för tränarnamn?
Brynäs har inte råd att chansa en gång till.
Peter är erkänt duktig, hård i nyporna och har en röd tråd som är så otroligt viktigt.
Håller med sanny, grattis Brynäs!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: ”Malmö har varit överlägset sämst i serien på att få skickliga spelare att prestera.”

Alltså vadå?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Har också svårt att bestämma mig men tycker det är väldigt positivt att PA tar med sig två medhjälpare utifrån. Det blir en helt ny ledarstab, det är ovanligt i Brynäs. Ibland har tränaren fått välja en person, typ Petter under Bulan, men detta blir ju en helt ny ledarstab. Målvaktstränaren blir kvar men å andra sidan en helt annan roll och han kom ju också utifrån häromåret. Det här är en helt annan sak än när en SHL-grön Sundqvist fick jobbet och omgavs av urbrynäsare.
Kommentera