Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2048547

Sv: A propósito de nada
Chris11: Så kan det absolut vara - har väl egentligen för dålig koll för att uttala mig. Det jag menar mer är att jag hellre ser Blomqvist (med en lön runt 100k) i en fjärdefemma kontra en Alcén som har 140. Vi ska helt enkelt inte ha den typen av löner i vår "sämsta" kedja.
Sen är Blomman en klart bättre hockeyspelare än en del andra i laget (bland de sämre kedjorna).
Säger som sagt var inte att vi måste behålla honom - utan mer att jag tycker det är en bra spelare att behålla för just en fjärdekedja OM han kan tänka sig en lön runt 100k MAX, hellre lägre. Sen vet jag inte vad en spelare som Mannberg ligger på i lön.
Men om vi bara jämför med tex Luleå eller Frölunda, och tittar på deras fjärdekedjor. De spelarna - tjänar de verkligen under 100k i månaden? Jag kan inte se det.
Sen är klart att vi ska ge några av våra yngre förmågor chansen (billigare alt) och jag tror att några av dom kommer bli ännu bättre med Peter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Efter att läst lite reaktioner på Twitter kan jag konstatera att Frölundafansen inte verkar gilla Peter Andersson. För mig räcker det för att jag ska bli positivt inställd till honom!
Kommentera