Brynäs IF

713992 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2048552

Sv: A propósito de nada
Efter att läst lite reaktioner på Twitter kan jag konstatera att Frölundafansen inte verkar gilla Peter Andersson. För mig räcker det för att jag ska bli positivt inställd till honom!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken:
Håller med dig, om indianerna retar sig på Peter Andersson så blir det ju x-tra kul att besöka Kålleseum i höst... om det nu blir nåt...

Det är verkligen intressant att läsa alla fanssidor o grupper på fejjan...
Är Peter Andersson rätt tränare för Brynäs?

Tja... för att försöka sia in i framtiden bör man glutta lite bakåt i historien först...

- Har det gått nåt bra på sistone??? Nja... tre sparkade tränare på lika många år och det enda som har vart riktigt positivt är väl att vi sluppit kval!

- Är det nån som tror att måånga lovande o redan kapabla spelare har som högsta önskan att få dra på hockeyns vackraste tröja o representera Brynäs nästa säsong???

- Är det nån som tror att måånga tränare o ledare har som högsta önskan att leda Brynäs nästa säsong???

De som svarar ja på dessa frågor får gärna motivera hur man ser på möjligheterna/problemen inför framtiden!
JAG vet inte om Peter är rätt man att leda oss nästa säsong... men jag har inget bättre förslag som jag tror är villig att skriva på för oss!
Prio ett får bli att skapa lite ordning o reda så att vi för varje säsong kan hamna lite högre än den tolfteplats vi hamnade på i år...
När Peters kontrakt går ut får man bedöma vilken sorts ledare som anses kapabel o lämplig att få Brynäs att ta nästa steg... att vi skulle kunna ta alla stegen på en säsong verkar lite svårt tycker jag!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken:

Framkommer det varför de inte gillar honom?
Kommentera