Brynäs IF

713248 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2049558

Sv: A propósito de nada
Charles: Angående Emil Molin:

Jag ser det inte som någon katastrof, om Molin skulle lämna.En PP-specialist som inte producerat 5 mot 5. Seg på skridskorna med allvarlig knä-skada bakom sig och därmed vissa frågetecken kring framtiden. Hittar vi en likvärdig ersättare som även producerar 5 mot 5 med bra skridskoåkning kommer jag inte gråta. Speciellt om vi får Peter som tränare som kanske inte gick ihop med Molin i Malmö. Gäller att tänka rationellt här och glömma att grabben heter Molin. (även om det är fin PR och känslomässigt tilltalande) I PP märks Molins bristfälliga skridskoåkning mindre, i 5 mot 5 blir det tydligare.

Molin har bra egenskaper, men jag inte är helt säker på att det är värt att slänga honom en enorm pengasäck för att stanna om det är vad som krävs! Beror såklart på ersättaren, men det behöver inte bli negativt för Brynäs.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lesky: Glöm inte att Brynäs hade ett av ligans absolut sämsta PPn innan Molins inträde... och att ett bra PP inte sällan är tungan på vågen i jämna matcher. Jag tror det vore illa att bli av med Molin, om han och Danielsson stannar har vi en förstakedja samt en stark första PP-formation. Det är något att bygga vidare på.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lesky: Skridskoåkningen ger ju Danny Kristo-vibbar, helt klart, men det är ju rätt så mycket hockey i huvudet och handlederna i alla fall... Kluven...
Kommentera