Brynäs IF

713302 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2049569

Sv: A propósito de nada
Peja: Min poäng är att om Molin vill ha betalt som en superstjärna, är det kanske rimligare att satsa de pengarna på en spelare som spelar som en stjärna i både PP och 5 mot 5? Molin är inte ensam om att kunna driva ett PP. Jag är inte heller så het på Danielsson som kommer bli ännu tröttare och långsammare nästa säsong. Han har visat alla tecken på han är på väg brant utför. Om han vill spela för en billig penning så OK. Han såg väldigt mätt ut tills han förstod att han stod utan kontrakt till denna säsong och därmed behövde prestera för att inte tvingas lägga av. Danielsson vill garanterat stanna i Gävle, så där lär Micke kunna ha is i magen och få till ett för Brynäs gynnsamt kontrakt, men om du tänker på av Danielsson tjänade ifjol, så lär Brynäs kunna få en betydligt bättre och hungrigare spelare än Danielsson.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lesky: Jo, men det är nog lättare att hitta en rightare som pangar från blå än någon som styr PP som Molin gör, håller dock självklart med om att han inte ska ha betalt som typ Rödin och Scott. Hoppas båda blir kvar till rimlig kostnad.

Grundinställingen måste ju vara att försöka behålla de få spelarna som faktiskt gör att någonting fungerar... förutsatt att man inte behöver betala överpriser, det måste vi sluta med.
Kommentera