Brynäs IF

711072 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2050201

Sv: A propósito de nada
bradberry: Brodecki gjorde på hela säsongen 8 poäng mindre än Molin. Om du byter plats på spelarna från 1:a till 2:a pp undrar jag om skillnaden i poäng varit så stor? Att tvärsäkert säga det vågar iaf inte jag.

Man får mååånga gratispoäng av att spela med Rödin och Scott, säger bara det. Självklart har Molin (och även Danielsson) gjort det bra i pp men beror det på dom eller på Rödin och Scott. Hur bra skulle pp1 vara utan Rödin och Scott? Skulle Molin (och Danielsson) gjort lika många poäng utan dom.

Jag tror att både Molin och Danielsson är utbytbara, därav att jag anser att Molin är aningen överskattad. Dock ser jag gärna en förlängning med honom - men inte till vilket pris som helst det finns andra spelare som kan göra ett lika bra om inte bättre jobb - särskilt i 5vs5.

Imponeras inte heller av din åsikt att man ska förlänga med Blomman och Danielsson, samt som jag förstår Molin och behålla Sallinen. Ska Brynäs ha exakt samma fw-uppställning som förra året eller? Man tog rekordlåga 60 poäng och helt plötsligt ska i stort sett samma lag förvandlas till spelare för ett mitten/topplag?

Dessutom Danielsson och Blomman är runt 35 år och Sallinen över 30, ingen av dom är på väg uppåt i karriären, (snarare dags att runda av karriären för de första 2) vi kommer inte att se någon utveckling på dom spelarna så varför hålla fast vi dom när vi (äntligen) ska göra en nystart.
Kommentera