Brynäs IF

542344 inlägg · 7739 ämnen

Inlägg #2050143

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Brodecki bättre än Molin i PP?

Provocerar du nu? Där är jag beredd att sträcka mig så långt så jag istället för att säga ”jag TYCKER du har fel” måste säga ”du HAR fel”.... Dyngfel...

Sen tycker jag det är självklart att skriva kontrakt med Danielsson på REA liksom med Blomman som till rätt pris kan fylla en roll... Molin ska man försöka behålla men inte till vilket pris som helst. Deschenau borde man försöka lösa ut... Också tveksam till att Zetterberg kan hitta nivån liksom Lindelöf. Solem, Westfält känns oxå som kontrakt man kan försöka lösa ut... Asklöf kanske kan lånas ut...? Vi behöver ett par riktiga spetsförvärv till vår andralina samt en offensiv back av rang. Sen vore det ju mumma med Bertil...
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry: Brodecki gjorde på hela säsongen 8 poäng mindre än Molin. Om du byter plats på spelarna från 1:a till 2:a pp undrar jag om skillnaden i poäng varit så stor? Att tvärsäkert säga det vågar iaf inte jag.

Man får mååånga gratispoäng av att spela med Rödin och Scott, säger bara det. Självklart har Molin (och även Danielsson) gjort det bra i pp men beror det på dom eller på Rödin och Scott. Hur bra skulle pp1 vara utan Rödin och Scott? Skulle Molin (och Danielsson) gjort lika många poäng utan dom.

Jag tror att både Molin och Danielsson är utbytbara, därav att jag anser att Molin är aningen överskattad. Dock ser jag gärna en förlängning med honom - men inte till vilket pris som helst det finns andra spelare som kan göra ett lika bra om inte bättre jobb - särskilt i 5vs5.

Imponeras inte heller av din åsikt att man ska förlänga med Blomman och Danielsson, samt som jag förstår Molin och behålla Sallinen. Ska Brynäs ha exakt samma fw-uppställning som förra året eller? Man tog rekordlåga 60 poäng och helt plötsligt ska i stort sett samma lag förvandlas till spelare för ett mitten/topplag?

Dessutom Danielsson och Blomman är runt 35 år och Sallinen över 30, ingen av dom är på väg uppåt i karriären, (snarare dags att runda av karriären för de första 2) vi kommer inte att se någon utveckling på dom spelarna så varför hålla fast vi dom när vi (äntligen) ska göra en nystart.
+1
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry:
Tycker du inte att medgångsspelaren Blomqvist har gjort sitt?
PA passade en stenhård puck till våra Kaptener när han lyfte upp Brynäs svaga mentala styrka. Hur många gånger i vinter har inte laget och dess Kaptener vikit ner sig?

Rensa ut alla medgångare!
+3
Kommentera