Brynäs IF

542553 inlägg · 7739 ämnen

Inlägg #2050144

Sv: A propósito de nada
bradberry:
Tycker du inte att medgångsspelaren Blomqvist har gjort sitt?
PA passade en stenhård puck till våra Kaptener när han lyfte upp Brynäs svaga mentala styrka. Hur många gånger i vinter har inte laget och dess Kaptener vikit ner sig?

Rensa ut alla medgångare!
+3
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Auchinleck:
” PA passade en stenhård puck till våra Kaptener när han lyfte upp Brynäs svaga mentala styrka. Hur många gånger i vinter har inte laget och dess Kaptener vikit ner sig?”

Laget har ”vikt ner sig” många gånger. Håller med.
Men jag tillskriver detta minst lika mycket kvaliteten i truppen och därigenom dåligt självförtroende/självkänsla, som kaptenernas ansvar. Spelidé att jaga kvittering är inte samma som att spela på ledning heller. Ser dessutom större ansvar hos tränarstaben än hos kaptenerna som inte väljer vem som spelar när och hur osv.
Vi ska nog vara väldigt glada att vi har scott och rödin med C och A på bröstet som verkligen kan visa vägen på isen. I bås och omklädningsrum kan ansvaret vila lika mycket, om inte mer, på andra personer.
+1
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: de flesta medgångarna ska bort. Men PA måste få ordning på Rödin. Han är en grym kapten i medgång, men i motgång är han inte den som leder laget i omklädningsrummet
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: Utrensningen inkluderar då Rödin, Scott och Kilström?
Kommentera