Brynäs IF

713672 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2051465

Sv: A propósito de nada
Makita: Det som är så trist för MODO är att de mycket väl hade kunnat gå upp om de fått en ärlig chans att spela om det. Att massa av deras spelare går till bättre ligor beror ju på att de är för bra för allsvenskan. Blir otroligt svårt för MODO att bygga ett lika starkt lag nästa säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Modo har dessutom en helt oerfaren sportchef som nu skall värva ihop ett helt nytt lag, mycket press på Glader nu.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Har det varit uppe att Viktor Stråhle är
"klar"?

Henrik Leman på rakapuckar.com skriver detta typ.
Tidigare i veckan så skrev han ett inlägg om detta, samma idag om att FHC letar ny andratränare.
Därmed så " räknar" jag med att han är klar.
Bra jobbat om detta stämmer👍
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Visst är det så. Men frågan är om det gör så mycket, kvalitén på hela ligan lär gå ner sig. Sen blir det ju ett nytt kvalsystem där ett lag garanterat går upp från Hockeyallsvenskan.

Så det ska bli intressant att se vad lagen som huserar i mellan/bottenskiktet kommer ha för kvalitutta på sina lag, vad de kan attrahera för spelare. Modo är ju fortfarande en attraktiv klubb för många att gå till, speciellt när de ser hur många som får SHL-kontrakt.

Även om ledningen har ett jäkla arbete framför sig kommer vi med all sannolikhet värva en del toppspelare från andra HA-lag och således försvaga dem. Sen visst, man ska ju få ihop helheten.

Men tycker vi redan har presenterat några intressanta nyförvärv i Sveningsson och Olhaver.
Kommentera