Brynäs IF

713932 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2052008

Sv: A propósito de nada
Makita: Ja, om Bertilsson skriver på har ju Sundölv löst mv- och backsidan på ett godkänt sätt. En till spelskicklig back hade varit önskvärt men där får vi nog vänta på att kontrakten går ut med Sigalet och/eller Andersén. Nu måste fokus ligga på att fixa fw-sidan... det skulle vara skönt att få klart med Molin och Danielsson, då kan man börja leta efter förbättringar och inte bara ersätta spelare.

Värvningen av Persson och Mannberg var inte särskilt förtroendeingivande, åtminstone inte om någon av dem är tänkt som något annat än utfyllnad. Tycker ändå att de var bäst av utfyllnadsspelarna ifjol om man även lägger in Rohdin, Alcén, Blomqvist och Jaedon i den mixen. Även om tanken nog var att Jaedon skulle vara mycket mer än så.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Sundlöv säger mycket vettigt. Förklaringen han ger angående Blomqvist är den krassa sanningen och det gillar jag att han vågar säga.

Sen blir han väldigt känslostyrd angående Berra. ”Vi ska bara ha honom”, ”jag har känt honom sen han var 16” osv. Här går han bort sig helt enkelt. Inte ett enda rationellt argument vad Berra kommer kunna tillföra till denna backsida som vi inte redan har.

Jag älskar också Berra, men denna sommar är tyvärr inte den mest lämpade att han ska komma. Nästa år tar jag emot honom med öppna armar, men nu hoppas jag att han blir kvar i Ryssland. Vi är i mycket större behov av en annan backtyp.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Säg att vi adderar Hedberg och Bertilsson på backsidan, då funderar jag lite, varför värvade vi Berglund? Hade det inte varit bättre att värva en mer utpräglad offensiv back istället? Nästan så jag hoppas Bertilsson gör en säsong till utomlands (något Sundlöv ändå var lite inne på), kommer tillbaka nästa sommar för att ersätta Andersen/Sigalet och att vi värvar en mer offensivt lagd back nu.

Angående Mannberg och Persson så var jag väl inte lyrisk när någon av dem presenterades heller men är ändå okej med dem. Det är många som är oroliga över hur många fjärdekedjespelare vi har men egentligen, hur många såna utöver Persson och Mannberg har vi egentligen? För problemet med spelare som Asklöf, Solem, Westfält och numera även Alcen är att de inte ens håller SHL-klass och jag hoppas ingen av dem spelar för oss nästa säsong även om Alcéns kontrakt lär bli svårt att bli av med.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Modobacken å Berra sen stänger nog butiken...
Kommentera