Brynäs IF

711122 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2052029

Sv: A propósito de nada
Peja: Sundlöv säger mycket vettigt. Förklaringen han ger angående Blomqvist är den krassa sanningen och det gillar jag att han vågar säga.

Sen blir han väldigt känslostyrd angående Berra. ”Vi ska bara ha honom”, ”jag har känt honom sen han var 16” osv. Här går han bort sig helt enkelt. Inte ett enda rationellt argument vad Berra kommer kunna tillföra till denna backsida som vi inte redan har.

Jag älskar också Berra, men denna sommar är tyvärr inte den mest lämpade att han ska komma. Nästa år tar jag emot honom med öppna armar, men nu hoppas jag att han blir kvar i Ryssland. Vi är i mycket större behov av en annan backtyp.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Jo, jag håller med dig i stora drag, men Bertil är ändå en defensiv back på en annan nivå än Andersén, Sigalet och Berglund. Däremot, om Bertil skriver på, hade det ju varit smart att ha en spelskicklig kille istället för Berglund. Typ Leduc som kanske t.om är billigare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Problemet som jag ser det är värvningen av Berglund om man så gärna vill knyta till sig Bertilsson. En defensiv spelartyp som vi redan har ett överflöd av, förstår inte varför man skulle värva honom.

Tror det är så att Bertilssons och hans sambo väntar sitt första barn och därav kanske inte är så sugna att stanna ytterligare ett år utomlands för övrigt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Berra är ju kung!!!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: men då är det tur att han kan bolla det beslutet med analytikern Hansson och Peter Andersson.
Jag tror inte de tycker att det är värt att lägga sista stora pengapåsen på ännu en defensiv back. Någonstans måste de andra kunde e att vi saknar en Gunderson i uppställningen
Kommentera