Brynäs IF

713108 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2052978

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Tvivlar på att Danielsson går in med makalösa Scott och Rödin. Ska vi lyfta måste ytterliggare spets tillkomma och man borde satsa på att bryta minst ett kontrakt till om vi ska få symmetri i truppen.

Ordinarie borde va:

Samuel Ersson ( Viktor Andrén )

Simon Bertilsson - Josef Ingman
Markus Björk - Kristoffer Berglund
Jonathan Sigalet - Niclas Andersén
Tom Hedberg

Anton Rödin - Greg Scott - NY
NY - Emil Molin - NY
Jaedon Descheneau - Tomi Sallinen - Nicklas Danielsson
Adam Pettersson - Linus Ölund - John Persson

Oscar Birgersson
Daniel Mannberg

Vi behöver en ny andra femma som lyfter laget, annars kan vi inte förvänta oss kvartsfinal nästa sösong heller
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Sama: Jag förstår inte varför man inte skulle köra på med Danielsson i första med Rödin och Scott. Det var ju seriens bästa kedja efter nyår så där behövs ingen förbättring. Att värva in en dyr spetsspelare och stoppa in honom med Scott och Rödin känns som resursslöseri. Den tillkommande spetsen behövs i andra kedjan.

Om Ölund, Molin och Danielsson blir kvar och Adam Pettersson ansluter tror jag vi får in en spetsforward till andra kedjan sen är forwardssidan stängd. Om nu inte något händer med Desch och Salinens kontrakt dvs.
Jag tror inte Sundlöv signade John Persson för att spela i fjärde kedjan och jag tror inte att Mannberg hamnar utanför laget.

Backsidan går inte ihop med Bertilsson, tillkommer han måste meningen vara att bryta med Sigalet. Allt annat faller på sin orimlighet.
Kommentera