Brynäs IF

714048 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2052988

Sv: A propósito de nada
Sama: Jag förstår inte varför man inte skulle köra på med Danielsson i första med Rödin och Scott. Det var ju seriens bästa kedja efter nyår så där behövs ingen förbättring. Att värva in en dyr spetsspelare och stoppa in honom med Scott och Rödin känns som resursslöseri. Den tillkommande spetsen behövs i andra kedjan.

Om Ölund, Molin och Danielsson blir kvar och Adam Pettersson ansluter tror jag vi får in en spetsforward till andra kedjan sen är forwardssidan stängd. Om nu inte något händer med Desch och Salinens kontrakt dvs.
Jag tror inte Sundlöv signade John Persson för att spela i fjärde kedjan och jag tror inte att Mannberg hamnar utanför laget.

Backsidan går inte ihop med Bertilsson, tillkommer han måste meningen vara att bryta med Sigalet. Allt annat faller på sin orimlighet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zzz: ”Jag förstår inte varför man inte skulle köra på med Danielsson i första med Rödin och Scott.”

Håller med! Även ifall Danielsson är långt ifrån en favorit är det sällan man får chansen att signa ett såpass säkert kort för den lönen han kommer ligga på till en förstakedja! Danielssons ”låga” lön = mer/ starkare spets till andrakedjan!
Kommentera