Brynäs IF

713031 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2053770

Sv: A propósito de nada
Ingen som postat denna va?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
dAVydov: Ölund har verkligen mycket att bevisa.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
dAVydov: Ett misstag signa spelare på Ölunds nivå på långtid. Det borde vara erfaret vi det här laget. Men på den linjen kör Sundlöv för att slippa värva...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
dAVydov: Skulle vara intressant att höra hur man tänker kring Molin och Petterssons eventuella centrande. Kanske är det rimligt att låta Birgersson och Westfält konkurrera om den 4e centerpositionen initialt, eller åtminstone ha den grundtanken tills man vet mer om hur coronakrisen kommer att påverka intäkterna och nästa säsong. Särskilt eftersom det förmodilgen kommer finnas extremt många bra spelare tillgängliga på markanden även om man väntar några månader.

Det som Brynäs verkligen behöver få in, utan tvivel, är åtminstone en ytterforward av hög SHL-klass. Någon som kan vara med och driva en andrakedja. Kanske är detta ett bra läge att försöka få in Anton Wedin eller Linus Videll? Videll är Brynäsare sedan barnsben, har levererat poäng i KHL år efter år och är en bra pucktransportör, han är ju inte ung men om man gör 30p på 37 KHL-matcher håller man hög SHL-klass, skulle jag tro.

Och så måste man ju bryta med några spelare också. Typ Jaedon tillför tyvärr ingenting och är nog inte särskilt billig heller, men han är inte ensam om att tillhöra den skaran. I synnerhet i dessa tider har man helt enkelt inte råd att ha den typen av spelare i truppen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
dAVydov: Duger som 3-4 center. På sin höjd.
Kommentera