Brynäs IF

713992 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2058401

Sv: A propósito de nada
ellis: Samtidigt är att klaga på Brynäs nu lite som att klaga på utekvällen när förfesten knappt har börjat. Så otroligt mycket som kommer hända till nästa säsong och väldigt speciella omständigheter. Då menar jag inte bara spelartruppen utan också hur den nya ledarstaben kommer att sätta sin prägel på laget, men det är fortfarande oerhört många klasspelare som är kontraktslösa.

Tycker det är lite charmigt att Malmö tar in bra danska spelare, det skapar en identitet och en väldigt bra social lösning för spelarna. Deras backuppsättning ser bra ut nu, särskilt med tanke på att Helge Glans säkert kommer utvecklas mycket, men framåt kanske lite sådär. Som det ser ut nu skulle Westerholmarna bilda förstakedja och de har 13 forwards under kontrakt - jag räknar bort Händemark som ju uppges vara överens med NHL-klubb.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Det är inte förstagången Brynäs har detta konceptet vi tar in en ny tränare och en ny ledarstab så kommer dessa vidareutveckla en på pappret för tunn trupp.
Detta har inneburit ex antal sparkade tränare som inte visat sig vara trollkarlar.
Sundlöv har lyckats ta oss förbi Kvarten vid ett tillfälle då råkade det bli guld även den säsongen såg truppen sådär ut inför säsongen men då hade vi en utveckling på våra yngre spelare som var i det närmast osannolik.
Året efter var en av få säsonger laget på pappret såg bra ut men då gick det fel ändå.

Jag tror att Sundlöv tänker sig en andrakedja ungefär såhär Pettersson-Molin-Persson.
Har vi riktig tur tas det in någon av liknade kaliber till en andrakedja det är min gissning sedan är frågan vad som händer på backsidan där får vi nog hoppas på att Bertilsson skriver på annars kanske det chansas på att Kihlström blir frisk ifrån sin hjärnskakning.
Detta är mina gissningar men sedan är jag ingen optimist som ni vet.
Tror dock att om någon ska få ordning på Descheneau så är det Andersson,Descheneau kan bli en joker i år.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja:
Jag hoppas att vårt stora lyft kommer via en ny stabil tränare med hög kravställning. 6-7a...
Kommentera