Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2058415

Sv: A propósito de nada
Peja: Det är inte förstagången Brynäs har detta konceptet vi tar in en ny tränare och en ny ledarstab så kommer dessa vidareutveckla en på pappret för tunn trupp.
Detta har inneburit ex antal sparkade tränare som inte visat sig vara trollkarlar.
Sundlöv har lyckats ta oss förbi Kvarten vid ett tillfälle då råkade det bli guld även den säsongen såg truppen sådär ut inför säsongen men då hade vi en utveckling på våra yngre spelare som var i det närmast osannolik.
Året efter var en av få säsonger laget på pappret såg bra ut men då gick det fel ändå.

Jag tror att Sundlöv tänker sig en andrakedja ungefär såhär Pettersson-Molin-Persson.
Har vi riktig tur tas det in någon av liknade kaliber till en andrakedja det är min gissning sedan är frågan vad som händer på backsidan där får vi nog hoppas på att Bertilsson skriver på annars kanske det chansas på att Kihlström blir frisk ifrån sin hjärnskakning.
Detta är mina gissningar men sedan är jag ingen optimist som ni vet.
Tror dock att om någon ska få ordning på Descheneau så är det Andersson,Descheneau kan bli en joker i år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Makita: "...Tror dock att om någon ska få ordning på Descheneau så är det Andersson,Descheneau kan bli en joker i år."

Det tror och hoppas jag med. Han ser otroligt frustrerad ut på isen och liksom letar efter nycklar för att komma rätt. Rätt tränare och rätt sällskap kan nog göra stor skillnad.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Makita: Det återstår ju att se vilken trupp som tränarna kommer att ha till sitt förfogande, men baserat på ditt inlägg tror jag att du kommer bli positivt överraskad när truppen är spikad. Tror t.ex inte det är realistiskt att Brynäs skulle tappa Sallinen utan att ersätta honom med en etablerad spelare, sett till hans lön och roll. Det finns som sagt oerhört många kontraktslösa klasspelare just nu och Brynäs har fortfarande platser kvar att fylla. För en gångs skull får Brynäs dessutom behålla i stort sett alla ledande spelare också, bara Söderström som man hade velat ha kvar, men att hela förstakedjan och PP#1 blir kvar betyder också något. Många andra SHL-klubbar har blivit plundrade av KHL och NHL.
Kommentera