Brynäs IF

713979 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2058417

Sv: A propósito de nada
Makita: Det återstår ju att se vilken trupp som tränarna kommer att ha till sitt förfogande, men baserat på ditt inlägg tror jag att du kommer bli positivt överraskad när truppen är spikad. Tror t.ex inte det är realistiskt att Brynäs skulle tappa Sallinen utan att ersätta honom med en etablerad spelare, sett till hans lön och roll. Det finns som sagt oerhört många kontraktslösa klasspelare just nu och Brynäs har fortfarande platser kvar att fylla. För en gångs skull får Brynäs dessutom behålla i stort sett alla ledande spelare också, bara Söderström som man hade velat ha kvar, men att hela förstakedjan och PP#1 blir kvar betyder också något. Många andra SHL-klubbar har blivit plundrade av KHL och NHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Får hoppas på det, är ganska säker på att de spelarna Sundlöv kommer att värva förutom Bertilsson är några som går under radarn och inga som vi hoppas på och skriver om här inne.
Det är positiv med förstakedjan och jag skulle känna mig ganska nöjd och tro på en bättre nästa säsong om följande inträffar en kompetent spelare till andrakedjan och en bra back till samt att Molin stannar kvar.
Detta tillsammans med Peter A tror jag att kommer ta oss en bit uppåt i tabellen.
Kommentera