Brynäs IF

713254 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2064518

Sv: A propósito de nada
bradberry: Lite skillnad mot Westfälts sorti:

"Det har varit en ära att spela för Brynäs IF. Det var alltid en barndomsdröm för mig och det är jäkligt kul att ha fått den chansen. Nu går hockeyresan vidare, men förhoppningsvis ses vi igen i framtiden i Brynäs IF."
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Mattson: "Lite skillnad mot Westfälts sorti:"

Ja, personliga besvikelser kan ta sig lite olika uttryck, förmodligen mkt beroende på personlighet.
Finns ju ändå inget som säger att Westfält är mer sanningsenlig än vad Appelqvist är, bara för att den ene utåt verkar acceptera hur hen blivit behandlad och den andre utåt säger vad han verkligen tycker sas.
När man sen läser vad Sundlöv säger om sin egen son så får man ju intrycket att det mkt väl kan förekomma nån form av nepotism eller favorisering av vissa spelare, även på den här nivån.
Jag menar, när Sundlöv ex säger att han gick ut när tränarna skulle diskutera och besluta sig för vilka juniorer som skulle få spela i dom sista matcherna, bara för att slippa bli beskylld för att ha påverkat tränarna att välja hans egen son, är det nån som då tror att tränarna skulle ta ett mer objektivt beslut bara för att Sundlöv lämnar rummet?
Nu tror jag ju inte att det här är nåt större problem oavsett lag, men att tränarna alltid är objektiva i såna här lägen och aldrig skulle ta ut en spelare bara för att pappan har ex en hög position i föreningen, håller jag iaf inte för helt uteslutet.
Kommentera