Brynäs IF

713102 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2064604

Sv: A propósito de nada
Peja: "Westfält var en utfyllnadsspelare där så förstår inte riktigt varför det vore rimligt att han skulle klara av att vara detsamma i Brynäs, som är ett mycket bättre lag än Västervik."

Har svårt att se att Birgersson skulle vara något annat än en utfyllnadsspelare i allsvenskan heller.

Som jag var inne på så anser jag att Westfält har sett bättre ut i SHL än Birgersson.

Men man har ju inte sett Westfält i shl på nästan 2 säsonger så det är mycket möjligt att han haft en negativ utveckling. Synd isf, för jag såg något i honom och hans landskamper skvallrar om en viss potential.

En annan bidragande faktor till att Westfält blivit utlånad, och kanske inte fått den utveckling han haft potential till, är ju att Brynäs varit fullskitna med folk till fjärdekedjan. Som jag skrivit tidigare så var det nog inte läge att låna ut Alcén eller Rohdin.

Tycker avslutningsvis att det är lite märkligt att bryta med honom nu och inte låta honom vara med och kriga om en plats i nästa års trupp.

Det kan inte finnas ekonomiska anledningar från Brynäs sida med tanke på hans rookiekontrakt. Kanske ett önskemål från spelaren själv, men det låter ju inte riktigt så i intervjun - men det krävs väl 2 för att dansa antar jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Birgersson har ändå en skridskoåkning som gör att han kan sätta press och röra om lite i grytan, kanske sånt som Brynäs vill få ut av fjärdekedjan, det får man inte av Westfält.
Kommentera