Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2065032

Sv: A propósito de nada
Peja: När och varför skedde din omvändelse till Brynäs förehavanden och strategier? Minns dej som en förnuftigt klarsynt ställningstagare förr till föreningen. Nu känns alla beslut, allt organisatoriskt skötas rätt och riktigt i dina ögon.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
ellis: Som Peja säger har man har ju satt en helt ny organisation kring laget. De måste ju få chansen att göra lite avtryck innan det ska sågas kring olika beslut. Jag hoppas ledningen lärt en läxa och rekryterat rätt nu. Jag tror och hoppas att PA kan lyfta laget. Ett tydligt ledarskap är precis vad Brynäs behöver. Det har vi fått nu. Med någon mer spetsvärvning så tror jag laget kan prestera bättre än förra året.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
ellis: Nej, jag tycker inte att Brynäs har gjort allt rätt. Verkligen inte. Framförallt har man varit för dåliga på de sportsliga rekryteringarna de senaste åren, det gäller allt utifrån ledarna till spelarna. Däremot har man ju helt nya personer/team på plats där nu och jag tänker inte kritisera dem för någonting som deras föregångare har gjort.

Sen tycker jag att den senaste tidens rekryteringar visar att organisationen har lärt sig en läxa. Dvs att de har varit tillräckligt bra i sin självkritik för att kunna förstå vad de har gjort för fel. Sen finns det en tidsgräns för mig när jag inte längre tänker älta någonting som har varit utan istället blickar mot framtiden. Om Brynäs däremot hade behållt exakt samma sportsligt ansvariga team som försatt herrlaget i den här sitsen så hade jag varit fortsatt kritisk.

Så jag har liksom startat om datorn nu och istället för att hålla in ctrl+alt+esc 24/7 i några år till.
Kommentera